ahojte milí birdzáci.
zasa raz, len s vami chcem anonymne zdielať pre mňa celkom chúlostivú záležitosť a zároveň vás aj poprosiť o radu. Ako byť sebavedomejší človek? Neustále bojujem s nízkym sebavedomím. Mám proste hlboko vo svojom podvedomí zakotvené,
Nedokazem robit nic bez toho, ze by som to po kratkom case nezacal nenavidiet. Stale mam v mysli akysi druhy smer, ktorym by som mal ist.
Tiez nedokazem byt normalny k ludom navokol mna. Mam chut im vykricat vsetko, co sa odohrava v mojom vnutri. A castokrat to aj spravim. A ich to odradi. Ja sa potom nenavidim za to, ze som ich od seba odohnal.
Toto a dalsie hrozne veci. A viem ze to zo seba nedostanem, aj keby som co robil, takze ta chapem
Ak ta to potesi ja som babrak uplny bez sebavedomia a ani som nic nikdy nedokazal ani nedokazem akurat tak vsetko vzdy uplne posrat a to neprehanam vobec
tiež mám nízke sebavedomie a navyše som k tomu bola aj vedená z domu (slušné dievča, čo nikomu nepapuľuje) , čiže sama sa musím k sebavedomiu tlačiť a taktiež sa musím sama tlačiť do mámvpičizmu a odolnosti voči neúspechu
@robinsonleon myslím si že môžeš mať istú formu poruchu osobnosti a psychickú disfunkciu nejakú. nemusiš byťna chybe, možno nie si uspešny v robote, alebo škole, medziludskych vztahoch normalka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Nedokazem robit nic bez toho, ze by som to po kratkom case nezacal nenavidiet. Stale mam v mysli akysi druhy smer, ktorym by som mal ist.
Tiez nedokazem byt normalny k ludom navokol mna. Mam chut im vykricat vsetko, co sa odohrava v mojom vnutri. A castokrat to aj spravim. A ich to odradi. Ja sa potom nenavidim za to, ze som ich od seba odohnal.
Toto a dalsie hrozne veci. A viem ze to zo seba nedostanem, aj keby som co robil, takze ta chapem