No. prišiel mi list z fakulty medzinárodných vzťahov z univerzity Mateja bela, kde okrem iného bola aj pozvánka na dvojdňové konzultácie, za ktoré pýtajú dva litre
tak sa chem opýtať, či sa toho niekedy niekto zúčastnil, čo to akože obnáša a tak
ved si precitaj dobre ten papier, no ano, je to ako priprava na prijimacie skusky z okruhov, z ktorych robis prijimacky(jazyky, medzinarodne vztahy, ekonomia, sociologia, kulturologia, politika, filozofia)...ty ich mas asi trosku ine
Ahojte aj ja tam idem ...myslim si ze je to dobra priprava...povedia nam okruhy co sa mame naucit a tak... mozno aj nejake testy.. ja som bola na pripravke na pravo a to bolo fakt dobre, mozno bude aj toto..tak sa vidime tam
Caute ludia! Asi som natrafila na trosku postarsiu diskusia,vska? no nevadi, o to lepsie, ked si to teraz precitate. Tak ako bolo? Studuje tu niekto na medzinarodnych vztahoch v BB. CO mi poviete o tej skole? Chystam sa tam totiz, ale zvazujem aj BA, preto cakam nejake odporucania a mozno pravy opak,tak teda piste...
no bolo to fakt už trošku dávnejšie...resp. pred rokom ale v pohodke...bolo v celku fajn, aj keď myslím si, že mi to veľmi nepomohlo, keďže tam niesom ale v pohode, študujem to čo som chcela, len nie v bb...v konečnom dôsledku to nie sú až tak vyhodené prachy...stále sa niečo nové dozvieš a prečo si nerozšíriť vedomosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Tak ako bolo? Boli ťažké otázky? Spomínate si ešte na nejaké?
ĎAKUJEM!