Chcem sa len uistiť, že niesom jediná a že je to normálne. Ľuďom ktorých máme radi a obklopujú nás sa snažíme prispôsobiť. (alebo nie?) Začnú sa nám páčiť rovnaké veci a možno nám aj ukážu inú cestu života na ktorú sa tiež vidáme spolu s nimi. Proste nás
Tak neviem ako si vyberas kamaratov ty, ale ja hladam ludi respektive ma najdu, s ktorimi mame spolocne zaujmi a pohlady na veci,. Nehladam niekoho kdo ma uplne zmeni ale mozno ma len posunie v tich nasich spolocnych veciach o uroven vysie
@0 a nie je predsalen horšie keď si predstavíš že kamoši s ktorými si sa kedysi(nemyslím týždeň-2... myslím 2-xx rokov) veľmi dobre zabávala a formovali vlastne tvoje myslenie a pohľad na svet a zrazu sa zmenili na nepoznanie? to je horšie podľa mňa...
inak je to všeobecne dokázané že človeka formuje spoločnosť, takže si myslím že je to celkom jasné že ťa formujú aj oni.. teda istým spôsobom ovplyvňujú, takže @2
@cassey7 to je prirodzené veď ľudí stretávame práve kvôli tomu, aby nás ovplyvňovali a my ich. a neboj sa - ako výsledok ich pôsobenia na tebe, tak aj výsledok tvojho pôsobenia na nich zostane, hoci už nebudete spolu (pravda, ak si nevravela o ich odchode v zmysle smrti )
ešte pre istotu podotknem, že ide často o podvedomé vzájomné ovplyvňovanie sa, a dokonca si často výsledok tejto interaktivity uvedomíme práve potom, ako zostaneme "sami"
to kým sa obklopujeme je len na nás, priťahujeme ľudí s rovnakými záujmami, vlastnosťami neviem kto to povedal, ale myslím že niekto významný, že ukáž mi tvojich priateľov a ja ti poviem kto si ale ja si myslím, že ty si stále ty
ak by bol jedinec, ktorý by by bol za každých okolností neovplyvniteľný a nemenný, tak by podľa mňa nemohol mať žiadnych reálnych priateľov. (lebo by bol fakt neznesiteľný)
každý sa mení, na niekom je to vidieť viacej, na niekom menej...napr. inak sa správaš v spoločnosti napr. spolužiakov a inak v partii najlepších kamarátov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak je to všeobecne dokázané že človeka formuje spoločnosť, takže si myslím že je to celkom jasné že ťa formujú aj oni.. teda istým spôsobom ovplyvňujú, takže @2
ešte pre istotu podotknem, že ide často o podvedomé vzájomné ovplyvňovanie sa, a dokonca si často výsledok tejto interaktivity uvedomíme práve potom, ako zostaneme "sami"
ak by bol jedinec, ktorý by by bol za každých okolností neovplyvniteľný a nemenný, tak by podľa mňa nemohol mať žiadnych reálnych priateľov. (lebo by bol fakt neznesiteľný)