Za posledné necelé 2 mesiace som dostala menštruáciu 4 krát.. najskôr v termíne, potom slabšiu o 2 týždne potom o pár dni na jeden deň a potom zas o 3 dni a trvá mi už piaty deň a je velmi silná s krvnými zrazeninami.. čím to môže byť nevie niekto ? ..
Btw, to NIE SÚ krvné zrazeniny, to je pravdepodobne výstielka maternice, v ktorej sa má uchytitť vajíčko - to je predsa aj účelom menštruácie, aby sa z teba dostala preč táto "výstielka" +vajíčko, a na tvojom mieste by som šla k doktorovi, lebo tým že založíš fórum na BIRDZi si fakt nepomôzeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
vidi denne asi 10 zien takze hanbit sa je bezpredmetne urcite nieje zrovna na teba dako specialne zvedavy a tu ti nik nepovie co to moze byt
Btw, to NIE SÚ krvné zrazeniny, to je pravdepodobne výstielka maternice, v ktorej sa má uchytitť vajíčko - to je predsa aj účelom menštruácie, aby sa z teba dostala preč táto "výstielka" +vajíčko, a na tvojom mieste by som šla k doktorovi, lebo tým že založíš fórum na BIRDZi si fakt nepomôzeš