Táto téma je skôr pre dievčatá,ale keď okomentujú aj chlapci budiž. Prosím, chcela som sa spýtať, neviete ako sa dá privolať menštruácia? Už mi pár týždňov mešká a to som aj pila červené víno, vraj to pomáha.
Kedy sa dievčatá naučia, že namiesto vypisovania na internete je najlepšie zájsť osobne k odbornému lekárovi, pre mňa za mňa aj keby bohvie čo bolo... ?
Piči, ešte sa sťažuj. Ja mám 45.deň menzes! Hej, čítaš dobre, 45.! Jediná prestávka čo som mala, bola dva a pol dňa, ale to ani nerátam. Takže... kľudni hormón.
ja neviem, mne to s tym vinom funguje vzdy - ale to na take 1-2 dnove meskanie. Raz ked mi 4 dni, tak megahoruci kupel, ale taky najhorucejsi ako znesieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
inekcia ...
alebo skús ešte počkať
ja hentomu s tým vínom a takými vecami neverím...
V oboch prípadoch sa tomu gynekológovi nevyhneš
este by som rad dodal, ze velmi ma boooli moja duuuusaaa
ale ako keď ti meškajú a ešte ktomu máš aj chlopca nemalo by byť samozrejmosťou ísť na prehliadku
1. si tehotna
2. prezivas posledne tyzdne stres, ktory ti sposobil jednorazovy vykyv cyklu
3. mas nejaky gyn. problem
4. si primlada na to, aby si musela mat bezpodmienecne pravidelny cyklus
odporucam ist na gyndu, my to tu na B bohuzial nevylustime (ale vyvolavacka alebo hormony by mali byt az krajne riesenie. moja osobna rada...)
šla na inekciu a bolo to.