Robila som si tehotenský test či som neni tehotna.Vyšlo mi že som neni.Ale aj tak sa bojim že som.Moj gynekolog ma dovolenku.Nemate niekto s takym niečim skusenosti?Mohol by zlyhať tehotenský test?
@18miki18@adsy stavim sa s vami, ze slecna prechadza nejakymi hormonalnymi zmenami (nasadila ci vysadila antikoncepciu, zmena hormonalnych hladin kvoli inemym veciam) a preto to teraz meska.
@tereza2211 Kramy ti meskaju mesiac a doktor ma mesiac dovolenku ci ako? A teraz... vezmi si, ze ste spali spolu na zaciatku tvojho cyklu... presiel mesiac a cakala si menstruaciu, neprisla a teraz je mesiac po mestruiacii. TAKZE SI V DRUHOM MESIACI TEHOTENSTVA!
Mohol by zlyhať, keby sa robil pár dní po oplodnení, kedy ešte hladina hormónov môže byť pod hranicou, ktorú ten test dokáže detekovať, ale cca mesiac po oplodnení by sa také niečo už nemalo stať, myslím si. Ale nie som si istá, skôr dedukujem. Ale však aj v tvojom veku sa môže stať, že jeden cyklus proste vynechá.
presne tak ako vravi @anzu. testy zlyhavaju kratko po oplodneni, ked dievca prepadne panike a 3-4 dni po sexe zacne ocikavat vsetky znacky testov a aj tak jej vsetko vyjde negativne, lebo este ma malu hladinu tehotenskeho hormonu. preto sa tak vravi, ze cim viac meska menstruacia, tym spolahlivejsi je test.
tak si kúp ešte 1-2 ďalšie testy, a uvidíš, že aj tie budú negatívne. ak im strašne neveríš, tak sa zamysli sama nad svojim telom, zmenami a vnemami. je x "syndrómov", ktoré značia tehotenstvo. ak žiadne z nich nepociťuješ, a aj všetky testy máš negatívne, tak sa, prosím ťa, nestresuj
tehotná na 99,9% nie si, ale ak tie krámy nedostaneš ani do ďalšieho mesiaca, tak k tomu lekárovi bezpodmienečne choď.
spolužiačka si kúpila 4 tehotenské testy rôznej začky a dva jej vyšli pozitívne a dva zas negatívne... a okrem toho to závisí od výšky hormónov v tvojom tele, nemusíš byť ani len tehotná, aby ti vyšiel pozitívny test...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@tereza2211 Kramy ti meskaju mesiac a doktor ma mesiac dovolenku ci ako? A teraz... vezmi si, ze ste spali spolu na zaciatku tvojho cyklu... presiel mesiac a cakala si menstruaciu, neprisla a teraz je mesiac po mestruiacii. TAKZE SI V DRUHOM MESIACI TEHOTENSTVA!
JA a aj cely BIRDZ TI GRATULUJEME!
a nech je to chalan ako buk
ako ohavnost povedala moze to byt zo stresu,liekov...ci si mala chripku, alebo si bola dlhsie chora...
tak si kúp ešte 1-2 ďalšie testy, a uvidíš, že aj tie budú negatívne. ak im strašne neveríš, tak sa zamysli sama nad svojim telom, zmenami a vnemami. je x "syndrómov", ktoré značia tehotenstvo. ak žiadne z nich nepociťuješ, a aj všetky testy máš negatívne, tak sa, prosím ťa, nestresuj
tehotná na 99,9% nie si, ale ak tie krámy nedostaneš ani do ďalšieho mesiaca, tak k tomu lekárovi bezpodmienečne choď.