Mala som surfejsi pod klučnou kosťou a hojili sa pol roka
, fakt. A po troch rokoch začali vyrastať, takže som ich vybrala pár dní dozadu. S ostatnými nebol problem septum sa riadne rychlo hojil, pery, jazyk tiež. A teraz idem na tie microdermaly tak som zvedavá ale vraj sa hoja rýchlo
mam 3 dermaly, jeden pod okom a dva na hrudi.. a mala som 2 piercingy (nos a pera).. s dermalmi a hojenim absolutne ziadny problem, mala som to nosit 5 dni ci kolko prelepene ale odlepila som to hned jak som prisla domov a nikdy som to nemala zapalene ani nic.. proste uplna pohoda
to uz s piercingmi som mala viac starosti potom. ale je to velmi individualne..
@olii take som nepocula, zatial som nemala ziadny problem, uz ich mam skoro 2 roky a pustili ma aj na rontgen aj vsade
fajnee no aj nad týmto som rozmýšlala..lebo sa mi to pááči velmi len nemám ja na to dekolt ..zatial ale celkom dobre to vyzera aj vyššie.. uvidím potom sa pochválim aj ja
@hoperpohroma O surfejsi som pocula, ze neni sanca aby sa udrzal chudym dievcatam. Tiez som o nom premyslala, ale ked som pocula, ake problemy su s tym som sa vykaslala na to.
@olii jeee konečne sa niekto našiel kto má plány jak ja ja mám v jazyku teraz a nutkanie si dať ďalšie ale na milión % do toho pôjdem ale najprv si nato zarobím
@story myslela som tú plastiku a pierc medzi prsia ja už niečo mám našetrené ale nie plnú sumu ešte rozmýšlala si aj ku komu si to daš robiť či ešte nie možeš mi aj TSku napísať ak tak ..v jazyku mám tiež vlastne v prvom komente som pisala čo všetko mam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
, fakt. A po troch rokoch začali vyrastať, takže som ich vybrala pár dní dozadu. S ostatnými nebol problem septum sa riadne rychlo hojil, pery, jazyk tiež. A teraz idem na tie microdermaly tak som zvedavá ale vraj sa hoja rýchlo
to uz s piercingmi som mala viac starosti potom. ale je to velmi individualne..
@olii take som nepocula, zatial som nemala ziadny problem, uz ich mam skoro 2 roky a pustili ma aj na rontgen aj vsade
» www.birdz.sk/webka/h8u/blog/...
lebo ja som si predstavovala že to proste celé vyletelo von a ostal ti tam dajaký kráter
takto a možno vyššie lebo mi chýýbaju tie pod klučnymi uvidím ešte aj tak sa rozhodnem cestou do študia ale viem že chcem dva
toto su moje
Zial, uz si iny radsej nedam.
moje telo "odmietlo" pupkovy pierc
kamoška mala pier a potom si dala medzi prsia za týždeň sa jej sa to zahojilo