Tam určite nie ..Tam nadávajú už len za nalakované nechty ..alebo briadku u chalanov ..alebo za dlhé vlasy u chalanov ..alebo za tetovanie u chalanov aj báb ..
@mischellr Ako ono to nie je zakázané a ani ťa za to vyhodiť nemôžu..to by bolo protizákonné..Ale Budeš počúvať strašný pičung každý deň a na praxi by mohol byť problém že by ťa nechceli zobrať do nejakej reštiky kde by si pracovala a zobrali by radšej niekoho bez týchto vecí ...Kamarát tam mal náušničku úplne malú a šéfkuchár ho tak nehorázne zprdol ..pohádali sa a vyhodili ho odtiaľ ..a to bola iba malá nenápadná náušnica...musel zmeniť pracovisko..mňa zase takmer vykopli za to že som mal vlasy po ramená ..
Pičujú nám za nechty,za vlasy, tetovanie nemôžeme mať viditeľné, piercingy si musíš dávať na prax a na odborné hodiny dole, a takisto by si nemala mať ani viac ako jednu náušnicu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@mischellr Ako ono to nie je zakázané a ani ťa za to vyhodiť nemôžu..to by bolo protizákonné..Ale Budeš počúvať strašný pičung každý deň a na praxi by mohol byť problém že by ťa nechceli zobrať do nejakej reštiky kde by si pracovala a zobrali by radšej niekoho bez týchto vecí ...Kamarát tam mal náušničku úplne malú a šéfkuchár ho tak nehorázne zprdol ..pohádali sa a vyhodili ho odtiaľ ..a to bola iba malá nenápadná náušnica...musel zmeniť pracovisko..mňa zase takmer vykopli za to že som mal vlasy po ramená ..
ale na vlasy sa dava taká zvláštna čiapka tak si nemyslím že dlhšie vlasy sú problém
Samozrejme ze su male restauracie, pivarne a p. rodinneho typu ... taktiez barmani su zvlastna zberba samo sebou.
Ale inak pocarbaneho, deravho, miesizeleza nikde nechcu. Takze zabudni na 3 hviezdicky.
Inak povedane napr. majster odborneho vycviku ta moze vykopnut a nechat s neospravedlnenymi hodinami.
ale záleži to aj na tom akú profesorku máš