Cital to niekto? Pacilo sa? Vela som o tej knihe pocula a velmi by som sa k nej chcela dostat...ak nahodou rozmyslate cim ma 6. augusta obdarovat alebo cim ma obdarovat este skor,...ehm ehm
práve to čítam, ale Kundera je moj najoblubenejsi spisovatel, takze som toho od neho čítal už viac a vedel som, čo mám tak trošku od tej knihy očakávať. takže nečakaj nejaký divoký spád deja, je to o premýšľaní nad životom, nad našim konaním a samozrejme o láske v pohnutej dobe 60.rokov. ak rada filozofuješ, tak rýchlo začni čítať. dúfam, že som ta neodradil, ale je to geniálny spisovatel a píše o tom všetkom reálne a veľmi zaujímavo. som rad, že som tu našiel jeho ďalšiu perspektívnu čitateľku a dúfam, že si ešte napišeme o dojmoch z tej knihy. v súčasnosti je to najpredavanejší spisovateľ na svete (myslím, že po tej Rowlingovej).čau.
nikdy nepreferujem filmy pred knihou...ani nikdy neodporucam pozriet si film skor ako precitat knihu....ale pri tomto filme musim urobit vynimku.....skvelo zahrane....herecke vykony..spracovanie...praha v 68...naozaj klobuk dolu...odporucam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty