@burble a skús po slovensky alebo po česky aby som to aj pochopiila
ako ja premýšľam, že sa na to vyseriem, lebo mi zarastajú chlpky a zapaľujú nohy z toho len zas žiletky sú napiču furt sa holiť :/
@delica mňa už to ani nebolí, už som si na to zvykla, len je fakt nevýhoda, že hoci si robím peeling, tak mi zarastajú a zapaľujú sa tie slabé chlpky, čo narastú
no, čo sa nôh týka, tam chodím vosk a to sa mi nič nezapaluje... a inde by som ten epilátor aj tak nepoužívala (srsly, používa niekto ten satanov nástroj aj na bikiny?)
@hoperpohroma takže s aneholíš vôbec alebo ako to myslíš? keď máš detské chlpy? @delica tak vosk vytrhne aj s koreňom? Tým pádom nové chĺpky narastú slabšie a neprederú sa cez kožu ( hoci používam 3x týždenne peeling :/ )
ja som skúšala, to je o zvyku
@alysia by som umrela od hanby
holim normalne ziletkou. a napr take stehna nechavam, lebo tam nic nemam a komu vadi par blondavych chlpov, tak sa mzoe pojebat
@hoperpohroma tak sú aj také ženy ktoré majú v piči holenie a nevadí im to @sushivo a tebe nezarastajú chlpky? @delica ja neverím tomu, že to v niečom bude iné :/
mne narastu chlpy po rovnakej dobe, ci si ich vytrhnem alebo len oholim, cize mozem kaslat epilaciu, ktora ma sice neboli ale efekt je takmer nulovy + vyrazky zo zarastajucich chlpov a to mam este nachylnost na absces z tychto chlpov, ma museli raz rezat kvoli tomu
@alysia viesco max. Jeden - dva zarastené chĺpky občas mam..., asi si moje nový uz zvykli, najprv som používala asi rok vosk to som mala este dva dni potom celé červene nohy a teraz dva roky používam epilator a fakt žiadne problémy jedine trochu vysušená koža ale to vyrieši krém
@finishline kožnú chorobu? ktorá sa objavila až po začatí používania epilátora? je to možné?
značka Braun
no to mi ani nehovor, ež to nie je pre mňa ja chcem aby to bolo pre mňa! nebaví ma holit sa kazdy den/ kazdy druhy aby som nebola ako gorila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ako ja premýšľam, že sa na to vyseriem, lebo mi zarastajú chlpky a zapaľujú nohy z toho len zas žiletky sú napiču furt sa holiť :/
raz sa polaserujem cela
@delica tak vosk vytrhne aj s koreňom? Tým pádom nové chĺpky narastú slabšie a neprederú sa cez kožu ( hoci používam 3x týždenne peeling :/ )
ja som skúšala, to je o zvyku
holim normalne ziletkou. a napr take stehna nechavam, lebo tam nic nemam a komu vadi par blondavych chlpov, tak sa mzoe pojebat
@sushivo a tebe nezarastajú chlpky?
@delica ja neverím tomu, že to v niečom bude iné :/
je mozne ze sa mi vyskytli z epilatora na nohe zily?
lebo odvtedy ich mam
a keď sa s tým holila
bola hlučnejšia než ten epilátor
mám odstrašujúci príklad for life
@popolcek to chápem, veľa ľudí sa tvári všelijako, som to chcela vyskúšať na 15 ročnej sestre a tá dobré scény robila
značka Braun
no to mi ani nehovor, ež to nie je pre mňa ja chcem aby to bolo pre mňa! nebaví ma holit sa kazdy den/ kazdy druhy aby som nebola ako gorila