Ja verim, ze su ved poviem to z toho filmu: "predstav si aky je Vesmir obrovsky, a on je mnohonasobne vacsi, ako si ho vies predstavit, ak by sme boli vo vesmire sami, bolo by to obrovske plytvanie miestom"
Je možné, že niekedy v minulosti existovali živé formy podobné tej pozemskej aj pomerne blízko zeme. Na niekotrých meteoritoch boli nájidené skamenelé zvysky baktérii, neskôr bolo zistené, že tieto meteority sú úlomky z povrchu Marsu. Podľa štruktúry povrchu tejto planéty je možné, že tu niekedy bola tečúca voda a pravdepodobne aj život. Ale keďže Mars nie je podrobne preskúmaný je ťažko určiť s istotou na akej úrovni boli tieto organizmy ak existovali.Pokiaľ ide o iné planéty, tak tam sa to zatiaľ nepotrvdilo aj ked nejaké dohady sú.
Na otázku, či som videl UFO môžem povedať, že áno, dvakrát. Aký som mal pri tom pocit? Nijaký zvláštny, len som nevedel o čo sa jedná, pretože nič podobné som nikdy nevidel.
podla mna existuje zivot mozno nie hmotny ako my ale nejaka hmota zivot urcite je niekde mozno aj medzi nami zoberme si duchov je to "zivot" je to medzi nami a podla mna nieke vo vesmire urcite je nejaka planeta kde su ludia nam podobny ale uplne ina rec gesta veci... setko proste ine tam mozno je... ale verim v to... ufo som nevidel ani mimozemstana este jedine mojho brata ale ... tak zoberte si zase ze niektorí ludia vyvracajú aj to ze clovek na mesiaci nikdy nebol !!! to da da niekde na nete docitat... ze ludia to tak zakamuflovali ze na mesiaci nikdy neboli napriklad zoberte si ze setky fotky z mesiaca co ukazuju na zem v pozadi nikde tam nieje ziadna hviezda a este som nevidel fotku z mesiaca na ktorej je slnko ... cize.. tak...
odporúčam článok a aktuálnom čísle Žurnálu - je tam narážka na to, že ani s pristáním američanov na mesiaci nebolo všetko kóšer...
čo sa týka témy: áno samozrejme, že verím...aj tu na zemi máme nespočet dôkazov, ktoré sa snažia vlády zatajiť. Pitvanie mimozemšťanov v USA, lietajúce taniere, kruhy v obilí ( nedávno aj u nás).
Mimozemský život existuje a možno ani nemusí byť tak vzdialený ako si myslíme...
Na druhej strane čiastočne verím aj v akúsi najvyššiu inštanciu - Boha - iné pomenovanie ma nenapadá. Veľký šéf, ktorý riadi naše osudy...
wesmir je obrowsky.wies si predstawit,ze by sme w nom boli jedina obywajuca planeta????to by bolo dost nudne este sme ich "newideli",ale to ete neznamena ze niesu.mozno ta prawe teraz sleduju a cu ta uniest...xi xi
"áno samozrejme, že verím...aj tu na zemi máme nespočet dôkazov, ktoré sa snažia vlády ZATAJIT. Pitvanie mimozemšťanov v USA, lietajúce taniere, kruhy v obilí ( nedávno aj u nás)."
Polozme si otazku, ci by bolo naozaj vhodne keby tieto vladne organizacie vypustia do sveta informacie o UFO. To si nemozu dovolit, pretoze by tu nastala neskutocna panika a potom si nechcem predstavit co by bolo z ludstvom..
Btw, ja tiez verim a UFO som videl, ked som bol mladsi..
Tommyhot * super názor ! * nastalo by peklo ludia by sa pozabíjali sa mia všade by bola panika tak som to čital z iternetovéj stránky jedné ho anglického denníka *len NASA a tie ine organizacie to nechcu pripustit ! ! všetko taja !
Nie som zrovna nadsencom milionov konspiracnych teorii (typu americka vlada taji, ze mimozemstania v roku 2017 ovladnu Zem), ktore sa tesili mimoriadnej oblube hlavne zaciatkom 90-tych rokov (casy Aktov . Drviva vacsina UFO pozorovani su podvrhy, lahko sa spravi dokonala fotka aj kruhy v obili.
Ale odhliadnuc od trapkov co sa takto zviditelnuju alebo chcu ojebavat, mimozemsky zivot podla existuje.
Asi najvyznamnejsi (najdoveryhodnejsi) argument pre je wow signal, privrzenci UFO vedia, o com hovorim.
to ta napadlo, ked si videl v novinach tie kruhy v obili na slovensku??
mno ja som zrovna docital bod klamu od dana browna, a tam som sa dozvedel, ze setky ufo su super hi tech lietadla z nasa... a preto sa nepodobaju na nic ine, lebo su to prototypy s celkom novymi tvarmi...
Mno ked som raz citala jednu knihu pisal ju jeden novinar ktory odisiel do Lime a studoval tam maysku civilizaciu... Jeden z kriptologov sa vyjadril, ze keby nebol vedcom a nechcel by sa zdiskreditovat - povedal by ze mayovia mohli byt v spojeni s mimozemskou civilizaciou... vraj by sa tym dali vysvetlit napr kolosalne pyramidy (su omnoho vacsie ako egyptske) a ine stavby, ale i ich vyspelost a stupen poznania ktora bola pomerne vysoka na danu dobu...
ci je to fundovany nazor odbornika, alebo len akesi zlahcovanie a nadsazka kto vie...
heh a kruhy v obili ??? mno na to moc neverim poznam typkov co sa takto zabavaju po veceroch....
Život by sa pokojne mohol vyvinúť aj na množstvách iných planét a to vo formách, o akých sa nám ani nesníva. Naproti tomu všetky tie bájky o Ufách a malých zelených mužíčkoch sú veľmi naivné a príliš prispôsobené na obraz človeka. Je to čosi podobné ako voľakedajšia viera v škriatkov a trpaslíkov, čo žijú v hlbokých horách, alebo viera v morských hadov a príšery v nespoznaných moriach. V súčasnosti sú pre nás smiešne. Rovnako budú pre nás smiešne aj tieto novodobé bájky, keď budeme neznámy vesmír poznať oveľa lepšie, ako ho poznáme dnes.
Myslim ze nejaky zivot, alebo urcita forma zivota existuje,niekto alebo nieco co je na ovela vyssom stupni vyvoja. ci su to prave zeleni muzickovia-ktovie Kruhy v obili? predpokladam, ze medzi tymi stovkami falosnych sa urcite najde aj zopar pravych..
Na tuto temu bolo spracovanych tolko filmov, ale mne sa najviac pacili a vyhovovali Znamenia. Otazne je ci ich naozaj staci poliat vodou v pripade nebezpecia =D =D A ja osobne mam taku predstavu(neviem preco) ze tento vesmir, ktory "pozname" a je pre nas nekonecny a obrovsky, je iba drobnou omrvinkou spolu s dalsimi takymi vesmirmi v jednom ...ako ho nazvat...supervelkom?aby to nevyznelo hlupo, ved viete ako to myslim.
ja tiež verím že existuju ale vobec nemusia byť taký ako si ich predstavujume.možno sa nahaánaju s kamnemi a palicami,mozno su to len jastery a mozno maju zbrane s ktorymi vedia nicit planety.Kto vie
Mno podla mna je takmer iste,ze nie sme vo vesmire samy,ale to tu uz padlo...ak nie v nasej galaxii tak niekde inde asi ano...ale oni mozu byt na inej stupnici vyvoja a mozno sa oni nas ani nesnazia kontaktovat,lebo sme pre nich nepodstatny,len primitivne stworenia ....zatial....a aj komunikacia by bola tazko mozna,ved ked si to tak vezmete kolko svetelnych rokov su od seba galaxie vzdialene...clovek by ich nemohol realne navstivit....jedine ze by oni nas...a mozno sa dozivaju aj uplne ineho veku.
"Aký som mal pri tom pocit? Nijaký zvláštny, len som nevedel o čo sa jedná, pretože nič podobné som nikdy nevidel." Veľmi zaujímavé tvrdenie, nevedel o čo sa jedná, ale s istotou tvrdí, že to bolo ufo... Ste smiešni!
Verím že UFO existuje. Podla mňa je to prejav ignorancie keď vám niekto povie že žiadny marťania niesu....Aj som veľa krát UFO zahliadol a to dosť často na ulici kde sa fakt pohybujú divne tvory, ktoré si hovoria "ľudia". Ale ide skôr o to že vzdialení príbuzní niekde z druhého konca vesmíru môžu mať odlišné úmysly. Nemusia byť práve dobrý a tohoto typu(We are coming in peace). Môžu prísť na našú planétu pekne ju ovládnuť poberú nam čo je cenné, aj cirkevne statky sa tomu neubránia a "Boh" im bude zbytočný. Nás buď vyhubia, alebo zajmú a p ošlú nás lopotiť do nejakých bani na druhom konci galaxie. Ale verím že v galaxii sú aj dobrý mimozemšťania a tisíce iných civilizácii ktoré sú buď vyspelejšie alebo zaostalejšie ako mi a každá z nich ma svoje náboženstvo, svoje tradície a svoj vlastný politicky systém .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ja verim, ze su ved poviem to z toho filmu: "predstav si aky je Vesmir obrovsky, a on je mnohonasobne vacsi, ako si ho vies predstavit, ak by sme boli vo vesmire sami, bolo by to obrovske plytvanie miestom"
Urcite niekde existuju stovky civilizacii otazne je ci by bolo pre nas skutocne uzitocne vediet o nich...
Na otázku, či som videl UFO môžem povedať, že áno, dvakrát. Aký som mal pri tom pocit? Nijaký zvláštny, len som nevedel o čo sa jedná, pretože nič podobné som nikdy nevidel.
čo sa týka témy: áno samozrejme, že verím...aj tu na zemi máme nespočet dôkazov, ktoré sa snažia vlády zatajiť. Pitvanie mimozemšťanov v USA, lietajúce taniere, kruhy v obilí ( nedávno aj u nás).
Mimozemský život existuje a možno ani nemusí byť tak vzdialený ako si myslíme...
Na druhej strane čiastočne verím aj v akúsi najvyššiu inštanciu - Boha - iné pomenovanie ma nenapadá. Veľký šéf, ktorý riadi naše osudy...
Polozme si otazku, ci by bolo naozaj vhodne keby tieto vladne organizacie vypustia do sveta informacie o UFO. To si nemozu dovolit, pretoze by tu nastala neskutocna panika a potom si nechcem predstavit co by bolo z ludstvom..
Btw, ja tiez verim a UFO som videl, ked som bol mladsi..
Ale odhliadnuc od trapkov co sa takto zviditelnuju alebo chcu ojebavat, mimozemsky zivot podla existuje.
Asi najvyznamnejsi (najdoveryhodnejsi) argument pre je wow signal, privrzenci UFO vedia, o com hovorim.
mno ja som zrovna docital bod klamu od dana browna, a tam som sa dozvedel, ze setky ufo su super hi tech lietadla z nasa... a preto sa nepodobaju na nic ine, lebo su to prototypy s celkom novymi tvarmi...
ci je to fundovany nazor odbornika, alebo len akesi zlahcovanie a nadsazka kto vie...
heh a kruhy v obili ??? mno na to moc neverim poznam typkov co sa takto zabavaju po veceroch....
Na tuto temu bolo spracovanych tolko filmov, ale mne sa najviac pacili a vyhovovali Znamenia. Otazne je ci ich naozaj staci poliat vodou v pripade nebezpecia =D =D A ja osobne mam taku predstavu(neviem preco) ze tento vesmir, ktory "pozname" a je pre nas nekonecny a obrovsky, je iba drobnou omrvinkou spolu s dalsimi takymi vesmirmi v jednom ...ako ho nazvat...supervelkom?aby to nevyznelo hlupo, ved viete ako to myslim.
ps:E.T. vola domu =D =D =D