Tak ma dnes napadlo, že keby bola možnosť cestovať v čase tak či by som sa radšej vrátila do minulosti a napravila chyby, čo som urobila alebo či by som sa radšej preniesla do budúcnosti, kde by som už s nimi bola vyrovnaná a vpohode..... čo by ste urobil
Isiel by som pozdravit jezisa a od mohameda kupit ten matros co snupal ked bol zadrbany v jaskyni. Samozrejme by som to zdokumentoval fotkami a stal by som sa slavnym.
ľudia niesu neomylní, chyby robili a budu ich robiť, urobili sme to najlepšie tak ako sme v tom okamihu len mohli. Najlepšie na minulosti je to, že už skončila.
Ja by som sa vypravil do budúcnosti a chcel by som vidieť ako to tam vyzerá, ako pokročil výskum vesmíru, medzigalakticke lety a ták
Nad týmto rozmýšľam dosť často, takže prvé, čo by som urobila, kebyže mám Tardis /lebo iný spôsob cestovania časom si nepripúšťam/ išla by som na koncert Queen a Oasis, navštívila cisárovnú Sissi a dala si ju do Sočky ako odborného poradcu A potom...potom neviem. Možno by som sa mrkla do budúcnosti
A dalo by sa z minulosti vrátiť do prítomnosti? Išiel by som späť a už by som bol pripravený na udalosti ktoré sa mi už stali. Možno písomka alebo niečo iné.
Budúcnosť nemusím. Však keby som zmenil na lepšie minulosť, tak by bola aj lepšia budúcnosť nie??
Šla by som do minulosti, aby som zabránila strašnej zhube kráľovstva, ku kt. by inak prišlo a dúfala, že to moja teta tento raz prežije.
(Lucinka, Lucina, kde je rozdiel
Do minulosti by som šiel. A napravil by som toho toľko že keby sa potom vrátim do súčasnosti ta by som bol jak iný človek. (samozrejme napravoval by som chyby vo svojom živote)
ja by som sa chcela pozrieť do historických období ako @2 a spoznať slávnych ľudí
nemám záujem ísť do svojej minulosti a naprávať svoje chyby, tie ma totiž urobili takou akou som dnes a som rada za to, aká som
prečo stále ľudia beru seba ako stred vesmíru prečo si naivne myslíte že sa dá cestovať do minulosti s tým že niečo zmeníte fakt veríte tomu že zakrivíte časopriestor a v nejakej bubline sa prenesiete do deja ktorý sa už stal a zmeníte celý beh vesmíru?? naozaj ? to je egoizmus najhrubšieho zrna
každopádne, verím v logiku cestovania v čase na takej úrovni že aj keby to šlo nazad, nezmením nič, budem iba súčasť ... ak by to teda bolo bez možnosti návratu išiel by som do buducnosti ... ak s návratom išiel by som do minulosti
@melancholik toto je len filozofická otázka, prečo si ty myslíš, že si niekto myslí niečo, čo tu ani nebolo napísané, keď prvotná otázka je podložená slovíčkom keby?!
Keby sa dalo cestovať v čase či už formou telepatie, že by som svoje vedomie poslal do mladšieho tela, zmenil by som určite niečo.
Keby sa dalo cestovať v čase do minulosti dlhšej ako môj život, určite by som nezmenil chyby, pretože keby ľudia nerobili chyby, mysleli by si, že sú možno dokonalí a kto vie do akej záhuby by nás priviedla taká zmena. Chyby človeku ukazujú smeru k sebazdokonalovaniu a falošné sebavedomie je len formou deštrukcie. Cez tie generácie by bolo zjavne nepredídateľné ako sa tie zmeny môžu ujať, i keď by bola sranda robiť z toho prieskum, cestovať v čase do minulosti, zachytiť jednu chybu a ovplyvňovať ju rôznymi spôsobmi a sledovať, ktorý spôsob ako pôsobí na prítomnosť a čo mení a tým pádom, by sa dala zmeniť minulosť potom natoľko, že by ľudstvo smerovalo v prvom rade k citovému a racionálnemu sebazdokonalovaniu.
Do budúcnosti by bolo teda nelogické cestovať, keďže budúcnosť by som len tvoril.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja by som sa vypravil do budúcnosti a chcel by som vidieť ako to tam vyzerá, ako pokročil výskum vesmíru, medzigalakticke lety a ták
Budúcnosť nemusím. Však keby som zmenil na lepšie minulosť, tak by bola aj lepšia budúcnosť nie??
(Lucinka, Lucina, kde je rozdiel
nemám záujem ísť do svojej minulosti a naprávať svoje chyby, tie ma totiž urobili takou akou som dnes a som rada za to, aká som
asi do minulosti by som išla a napravila by som pár chýb..
každopádne, verím v logiku cestovania v čase na takej úrovni že aj keby to šlo nazad, nezmením nič, budem iba súčasť ... ak by to teda bolo bez možnosti návratu išiel by som do buducnosti ... ak s návratom išiel by som do minulosti
Keby sa dalo cestovať v čase či už formou telepatie, že by som svoje vedomie poslal do mladšieho tela, zmenil by som určite niečo.
Keby sa dalo cestovať v čase do minulosti dlhšej ako môj život, určite by som nezmenil chyby, pretože keby ľudia nerobili chyby, mysleli by si, že sú možno dokonalí a kto vie do akej záhuby by nás priviedla taká zmena. Chyby človeku ukazujú smeru k sebazdokonalovaniu a falošné sebavedomie je len formou deštrukcie. Cez tie generácie by bolo zjavne nepredídateľné ako sa tie zmeny môžu ujať, i keď by bola sranda robiť z toho prieskum, cestovať v čase do minulosti, zachytiť jednu chybu a ovplyvňovať ju rôznymi spôsobmi a sledovať, ktorý spôsob ako pôsobí na prítomnosť a čo mení a tým pádom, by sa dala zmeniť minulosť potom natoľko, že by ľudstvo smerovalo v prvom rade k citovému a racionálnemu sebazdokonalovaniu.
Do budúcnosti by bolo teda nelogické cestovať, keďže budúcnosť by som len tvoril.