Minule som sa pýtal, či sa na školách chystá uctenie si obetí v Japonsku. Nikto nenapísal, že také niečo bolo, alebo bude, preto predpokladám, že nebolo a ani nebude. A úprimne, veľmi ma to neprekvapuje.
choď sa spýtať do USA prečo sa vtedy minúta ticha držala a následne do Japonska prečo sa nebude držať taraz ... a môžeš tam aj ostať a čakať na ďalšiu vlnu, hlavne stoj niekde na brehu !
Podľa mňa by tú minútu ticha mali dať Aj keby sme boli neviem ako pokročilý. Keď sa stane niečo vážne u nás v SVK, tak si to uctíme, ale keď je niečo v osvete, tak nič?
@interrupcio Možno preto to tak bolo, že v USA to bol teroristický útok a toto je prírodná katastrófa.. vieš? Tam sa ,,nejaká skupinka" ľudí rozhodla, že zaútočí na dvojičky, v ktorých ich vinou zomreli ľudia, ale pre toto čo je v Japonsku sa nikto nerozhodol (ovšem ak neveríme, že to bola americká tajná zbraň HaaRP)
Lebo USA sa pasovali do role najlepsieho a najsilnejsieho statu sveta, ktory moze vsetko. Nikto ich nezastavi. Vsetky celosvetove a globalizacne myslienky pochadzaju z USA. Oni su ti najlepsi, ked sa im stane nieco zle, je to tragedia celosvetova, nie len ich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
len si myslím že to nieje správne..a mali by sme aj teraz uctiť ich pamiatku..myslím že je to to najmenšie čo pre nich možme spraviť.