Mobil mi sám od seba ťahá veľké peniaze na účet ...
Pred mesiacom som si kúpila nový mobil, Sony Ericsson X10 Xperia Mini Pro ... Mám doma wi-fi sieť, tak som si ho tam napojila a normálne všetko mi malo ťahať cez moje wi-fi. No zrazu príde faktúra na 20 eur za využívanie služieb. Bežím do O2 čo za svinstv
settings > wireless and networks > mobile networks > data disabled tu vypnes napevno pristup na net z tvojho telefonu a akykolvek data transfer, pricom wifi ti pojde, ak ti wifi pada pravidelne, po 20tich sekundach, tak to koli DHCP a to tiez najdes niekde na support stranke SE.
@poxies - počúvaj @n0win0u -a, rozumne vraví, a z toho čo ti povedali na predajni si nič nerob, na predajniach sú odjakživa amatéri ktorí nepoznajú ani štandardné postupy vlastnej firmy (robil som na telefonickom helpdesku, opravovanie zlých info čo ľudia dostali na predajni bolo na dennom poriadku, asi tretia najčastejšia činnosť).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
garantujem ti, ze sa da nastavit v tom telefone, nech sa aktualizuje software len ked si na wifi..
nechapem ako ti moze "telefon zakazat ist na net" ak nie si na wifi, to je bohapusta picovina, toto ti tiez garantujem
a garantujem ti, ze urcite si ten telefon sam nestahuje plateny software alebo nejake updatey "len tak"
ak to nie je v nastaveniach tak hod ten telefon do zumpy a kup si nokia 3310
hf
Takto to vyzera ak je telefon rovnako chytry ako uzivatel