Viete mi poradiť (tí, ktorí sa naozaj vyznajú), aký mobil kúpiť za 100, max. 150 eur? Stačia základné funkcie, wifi, bluetooth, dobry foťák, väčší displej, tenký dotykový.
Cena je taká aká je, takže prosím neanalyzujte, aby som investovala do drahšieho.
Teraz som si spomenul na jednu web.stránku, kde máš nové mobily a doprava zdarma do všetkých krajín. A do 150€ nájdeš nový silný mobil.
Pokiaľ si dobre pamätám, si písala, že o Sony Xperia nemáš záujem. Ja som si kúpil minulý mesiac z tej stránky mobil, a môžem v pohode povedať, že som spokojný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A recenzie k mobilom sú Ak sa ti "dobrí" ľudia z birdzu neosvedčia
A akú značku by si preferovala?
» www.alza.sk/alcatel-onetouc...
» mobil.bazos.sk/inzerat/5147627...
ale ak chceš Android, tak buď tento - » www.hej.sk/mobilny-telefon... , ale skôr by som si priplatil na tento - » www.hej.sk/mobilny-telefon...
a prečo nechceš xperie?
@majky538
@borispetrik
@hovnovhlave
Nakoniec som sa rozhodla pre Sony E2105 Xperia E4
Co poviete?
Pokiaľ si dobre pamätám, si písala, že o Sony Xperia nemáš záujem. Ja som si kúpil minulý mesiac z tej stránky mobil, a môžem v pohode povedať, že som spokojný.
» www.dx.com/cs/c/cell-phone...