@bibla podla mňa ten prvy LG je najlepsi kvoli androidu, je tam aj celkom dobry procesor takze to nebude spomalene aj vydrz bude asi najlepsia u neho lebo ma najvykonnejsiu baterku spomedzi..
@bibla ale záleží ako to využívaš ten prvý ale bude niekoľko násobne lepší.. tam je proste android , miliarda aplikácíí , dobrý organizér , internet ako na PC , dokonca je tam GPS , .kalkulačka ako najlepšia cassiovka(nie len tie deleno a krát sračky) kopu dalších..a to čo tam nebude to doinštaluješ lahko , ale na tom java , proste keď tam tá funkcia nie je , tak máš smolu :/ ale aj keby si len volala a SMSkovala , aj tak je lepší ten prvý lebo má vačšiu výdrž :o
@bibla preštudoval som si parametre telefónov a prikláňam sa za LG P350 Optimus Me
Sám mám froyo. Máš tam aj kapacitný displej čo je úžasní vec.
Ale jedna vec ktorú @jemino nespomenul.. keďže to je android a je to smartphone, tak potrebuje buď wifi alebo mobilné (2g,3g,4g) pripojenie (aj na toto sú tie telefóny, ak chceš využívať jeho plný potencial).. Totiž bez toho to je ako ryba na suchu. Zavoláš z neho, aj sms pošleš ale aj tak mu niečo chýba k životu a tým niečim je schopnosť pracovať s internetom.
Takže buď máš doma/v meste/škole wifi (pre aktualizácie, aplikácie a pod) alebo si schopná si zaplatiť za data
@0mega1@jemino ja na net cez mobil nechodím. ani ma to neťahá, takže tým sa veľmi nezaoberám a po pravde, polovicu veciam, ktoré ste povedali nerozumiem ale tak to už môj prehľad v technike .. ale je fajn, že ste sa zhodli ja doplním, že sa mi páči.. len škoda toho foťáku.. ale to asi nie je tak dôležité, či? (cítim sa ako idiot, ja si tie veci naštudujem!)
@bibla To je v poriadku.. vezmi prvý a uvidíš čo to je .. zo začiatku pri spustení si vypýta účet na google.. tak sa nezľakni .. wifi je v dnešnej dobe v každej kaviarni a aj v McD. napríklad..
v dnešnej dobe je to štandard. To len v našej krajinke sme trošička pozadu
A foťák.. čím viac máš Mpix tým lepšie sklo potrebuješ. A pokiaľ si tam nedáva robiť LG sklo od niekoho kto vyrába skla už niekoľko desiatok rokov tak škoda reči .. fotky z toho budú liezť dobre, keď sa naučíš. Hlavne treba to čo pri (Takmer) každej fotografií, dostatok svetla .
@bibla zatiaľ máš 16 takže to je fuk, ale časom objavíš načo to je dobré až začneš pracovať, tvoj deň bude tvoriť i iné veci ako vstať, prežiť, spať a pod...
Toto je LG, ale OS je andorid froyo a prasknutý displej... čo si s sním robila? chudáčisko jeden
@bibla aha ja som sa s mojím straým SE niekoľko krát kúpal aj ho hádzal a stále išiel. Síce sa z neho nedalo volať, nemal signál a ani písať, ale išiel!
google.com - prihlásiť/registrovať alebo neviem kde to je
@jemino podľa mňa ju zbytočne huckáme.. kým neskúsi, nepresvedčíme.. Je len otázne či skúsi využiť plný potenciál (keďže je stále dosť ľudí čo má smartphone iba pre štýl.
@jemino ... hm... 2 jadro.. no nič, ja si o tom niečo asi prečítam. .. tak uvidíme no.. snáď sa mi nerozletí, nevybuchne alebo niečo podobné a bud dobre
@bibla nezaškodí ho mať pre mail, organizovanie (kalendár) dokumenty, zdieľanie, záloha, synchronizácia a pod .. ale či vážne netreba to neviem. Ja som vždy mal, takže som sa touto otázkou nezaoberal.
@bibla meno(email) dobre zváž, rátaj s tým že v budúcnosti (až začneš pracovať) to bude jedna z tvojich najčastejšie navštevovaných domén. A ak to bude hatlanina a niekto to od teba bude pýtať, tak na teba bude pozerať ako na vadnú (osobná skúsenosť)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
A vyber si dobrý telefón.. Nieje nič horšie ako platiť a byť zaviazaný za niečo, čo bolo predurčené do elektronického neba
Po recenziách si pozri aj fóra kde sa rieši kazovosť..
Ja som tak vyberal svoj, až som si košeľu poslintal.. Láska na prvý pohľad
@0mega1 tomu sa vraví láska
@semhamforas no aspoň nie som sama
@0mega1 prepáč, že som neprišla včera, nedalo sa
navyše má len 900vku baterku..
že ten prvý ma Procesor , Ramku a Operačný systém presne ako PC
a ten druhý je JAVA shit , presne ako napríklad nokia 3310 alebo nejaký starý sonny ericson , len má farebný a dotykový display...
Sám mám froyo. Máš tam aj kapacitný displej čo je úžasní vec.
Ale jedna vec ktorú @jemino nespomenul.. keďže to je android a je to smartphone, tak potrebuje buď wifi alebo mobilné (2g,3g,4g) pripojenie (aj na toto sú tie telefóny, ak chceš využívať jeho plný potencial).. Totiž bez toho to je ako ryba na suchu. Zavoláš z neho, aj sms pošleš ale aj tak mu niečo chýba k životu a tým niečim je schopnosť pracovať s internetom.
Takže buď máš doma/v meste/škole wifi (pre aktualizácie, aplikácie a pod) alebo si schopná si zaplatiť za data
v dnešnej dobe je to štandard. To len v našej krajinke sme trošička pozadu
A foťák.. čím viac máš Mpix tým lepšie sklo potrebuješ. A pokiaľ si tam nedáva robiť LG sklo od niekoho kto vyrába skla už niekoľko desiatok rokov tak škoda reči .. fotky z toho budú liezť dobre, keď sa naučíš. Hlavne treba to čo pri (Takmer) každej fotografií, dostatok svetla .
ja som mala LG aj pred tým. dosť bol spomalený, ale inak fajn. škoda, že mi praskol dislay a za opravu si vypýtali 100€
Toto je LG, ale OS je andorid froyo a prasknutý displej... čo si s sním robila? chudáčisko jeden
a ako je to s tým účtom na google?
@jemino tak snáď ako ja som rada, že bude mať vôbec nejaký mobil. teraz mám náhradný Samsung SGH niečo.. také koliesko to má v strede...
google.com - prihlásiť/registrovať alebo neviem kde to je
@0mega1 nerada sa dakam registrujem furt. nemám v tom prehľad
@0mega1 ja som pozadu čiže to musí byť, hej?
@bibla ale šak uvidíš zistíš ako sa na tom parádne netuje a budeš aj netovať a čo ja viem čo
@0mega1 .. tak nebojím sa no .. .. a tak musí byť ten účet či nie?
hlavne si uži ten android podla mňa ťa čaká prekvapivo dobrá skúsenosť..