do budúcnosti budem vediet že radšej si dat na net fake vek a cudziu fotku aby sa v každom fore neriešilo že mám 14 rokov...alebo asi najlepsie do buducnosti sa radsej nic nepytat, hej?
@9 to zrovna nie, len mi prosim ta povedz kde 14 rocny clovek vyuzije 1.5 GHz procak a gigovu ramku, na tych par smsiek, hovorov a pustenu hudbu na pozadi, prip spustenie facebooku. Gratulujem, ides na to dobre
@luthien7 ja mám htc wildfire a som spokojná, inú značku ako htc už pravdepodobne nebudem chcieť. Má to celkom dobrý foťák- teda mne ako žiadnemu foto maniakovi to úplne postačuje. Mobil dosť odolný, viac krát mi dosť tvrdo spadol a nič sa mu nestalo (klop klop). Baterka vydrží dosť dlho. Zatial som s ním nemala žiadne problémy
@luthien7 pocuj az budes mat na net v telefone alebo budes niekde kde budes mat stale net tak dostanes z tychto telefonov maximum bez neho to je v podstate jedno...ja mam tu v amerike HTC inspire 4G a som nadmieru spokojny...rychly spolahlivy...az na ten fotak.. som mal v sony ericsone lepsi ako foti pekne cez den aj video je fasa no v noci zabudni na kvalitnu fotku..na mojom sony ericsone v europe som robil v noci fotky lepsie nez cez den do piči
HTC je super mobil a serem vam na to že iba pre podnikatelov, lahko sa v nom zorientuješ, narozdiel od iných mobilov do nho nemusíš tisíckrát tukat a ti vezme i ten najmenší dotyk dobrý foták, internet a plno aplikácií, mapy. Dá sa rýchlo zavolat kedy potrebujem, navyše je pekný a kedže mám ten malý je i praktický a takmer nerozbitný. Čiže je hovadina ak niekto povie že je len pre podnikatelov. VYuživam na nom skoro všetko
Ja som toho nazoru, ze pokial clovek nevyuziva biznis ficury, nech si kupi radsej hracky typu SE a ine detske telefoniky. V opacnom pripade su to zbytocne vyhodene peniaze, kalkulacku, wifi, fotak a moznost hrat sa maju dnes uz vsetky telefony.
@poke to mas odkial ze pre podnikatelov... pre podnikatelov by som skor povedal ze su blackberry...a ked htc tak mozno nieco s windowsom ako napriklad HD2, vacsina su ale androidy a tie su pre inzinierov/geekov a ludi ktorym nestaci obycajny mobil na telefonovanie
HTC evo 3D ta 3D chujovinka je tam taka pekna hracicka a na to, aky ma ten telefon vykon, je pomerne lacny alebo mozno este HTC radar (ale ten ma wp7, takze skor nedoporucujem), HTC desire/desire s,........ ale tie dotykove tlacidla na poslednej generacii nie su podla mna zrovna vyhra.
@riki137 tak zase...naco bude 14 rocnej babe one x? to ze ty vyuzijes taky telefon neznamena ze to bude pre nu to prave...chalani su skor na techniku...babe staci wildfire s...ja som s nim sice spokojny neni pretoze som narocny ale pre babu je to to prave...lacny, maly, celkom pekny dizajn a ma vacsinu funkci ako vsetky ostatne telefony...takze naco bude 14 rocnej babe vlajkova lod od htc za skoro 600e???
@moonbeam zrejme stara skola slovne spojenie "telefony pre podnikatelov" sa uz v tejto dobe skoro vobec nepouziva...btw u podnikatelov skor vidavam nokiu ako blackberry...predpokladam ze tu znacku pozname viac my ako podnikatelia
@frez skor senzorove tlacitka...inak aj mne lezu na nervy su moc blizko a ked nieco stlacam na spode displaya tak mavam casto preklepy ze trafim zrovna jedno z tych tlacidiel
@poke ...k tomu tvojmu prispevku mozem napisat tak velke LOL..
lahka orientacia? ani ne...neni nic jednoduchsie ako nokia...
"narozdiel od iných mobilov do nho nemusíš tisíckrát tukat " tomu sa hovori kapacitny dotykovy display a ten maju teraz uz vsetky dotykace..len niektore lacnejsie modely pouzivaju rezistivny kde musis tukat viac krat aby to registrovalo dotyk..
dobry fotak? htc dava do svojich telefonov snad najhorsie fotaky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a Wildfire je nehorázna hovadina.
Ja mám s tým mojím skúsenosti také, že vydržal už slušne veľa pádov poslednou dobou, a okrem maličkej ryhy alebo škrabanca sa mu nič nestalo.
@riki137 nie je "wildfire" ako "wildfire s"
druha vec, wildfire S nie je zrovna 1000x lepší. Furt je tam malý displej na dotykáč.
@tomtoylc čiže pre "14 ročné detsko" je lepšie niečo menej výkonnejšie, alebo ako si to myslel?
Nokiu chameleon si zozenm, alebo nokiu 3310. Alebo este siemens A65
--
Ten výkon sa jej bude hodiť napr. na hry, ktoré sú niekedy fakt užitočné, keď čakáte 2 hodiny v zatuchlej čakárni..
@poke ... a to ten HTC ...to čo je za mobil ? a že pre podnikateľov ... ten dobrý foťák a mapy by som chcel vidieť
tu je nejaky htc ale odporucil by som aj nejake jednoduche modely od samsungu
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
plus Evo 3D je zrut baterky jak svina.
--
Desire mam ja, a je tam mala interna pamat (najmenej na moje potreby)
@moonbeam zrejme stara skola slovne spojenie "telefony pre podnikatelov" sa uz v tejto dobe skoro vobec nepouziva...btw u podnikatelov skor vidavam nokiu ako blackberry...predpokladam ze tu znacku pozname viac my ako podnikatelia
@frez skor senzorove tlacitka...inak aj mne lezu na nervy su moc blizko a ked nieco stlacam na spode displaya tak mavam casto preklepy ze trafim zrovna jedno z tych tlacidiel
lahka orientacia? ani ne...neni nic jednoduchsie ako nokia...
"narozdiel od iných mobilov do nho nemusíš tisíckrát tukat " tomu sa hovori kapacitny dotykovy display a ten maju teraz uz vsetky dotykace..len niektore lacnejsie modely pouzivaju rezistivny kde musis tukat viac krat aby to registrovalo dotyk..
dobry fotak? htc dava do svojich telefonov snad najhorsie fotaky..
takze asi tak...