Tákže ako začať veľmi by som chcela sa prihlásiť na modeling ale dosť sa v tomto nevyznám a neviem kam by som si mala tu prihlášku poslať kedže je ich na internete dosť vela takže kto by sa v tomto vyznal prosím nech mi poradia. Síce jednu prihlášku som
tak v prvom rade ide o to, či máš na modeling predpoklady tj hlavne výšku a váhu. ale váha sa upraví a to či si pre nich dosť zaujímavá už posúdia oni. Takže ak máš nad tých 175 cm tak sa môžeš skúsiť ten Elite alebo Exit. To sú vraj také najlepšie. A ak nemáš, tak asi budeš skôr hladať také nejaké skôr fotomodelingové a v tých sa ja už až tak nevyznám. Toto viem hlavne pretože kamarátka robí modelku.
Ked som robila v kine, jeden zákazník povedal, že je fotograf a že mu mám zavolať a že zo mňa urobí hviezdu, lebo že sa mu páči, že sa tvárim, že mám v piči. Toľko k mojej kariére
Ale veľa šťastia teda, možno skús také tie príležitostné eventy kde oslovujú len tak dievčatá
a teraz ako som uvidela @7 tak mi napadlo, že dalšiu babu čo poznám oslovili tiež tak, že robila nejaké promo. Ale tiež bola taký typický modelkovský typ. Vysoká, chudá so súmernou tvárou. Proste ak na to máš fakt predpoklady tak ťa zoberú hneď v prvej agentúre. Ak nie, tak nič nie je stratené ale bude to od teba vyžadovať oveľa viac snahy.
možno by si sa po niečo dostala aj napríklad cez hostessing a podobne, ale osobne by som do toho nešla aj keď viem že známa sa tak dostala k modelingu potom ale chceli aby vychudla na kosť, tak s tým veľmi rýchlo sekla vďakabohu..držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale veľa šťastia teda, možno skús také tie príležitostné eventy kde oslovujú len tak dievčatá
držíím palce