Zálohuj si všetky veci čím skôr (kým sa dá) a potom formát - a reinstall - predkpokladám že máš originálnu distribúciu windowsu takže to nebude ani najmenší problém
potrebne veci som si uz preniesla, len som dufala ze nebude treba reinstalovanie..takze budem zasa volat na pomoc mojho sikovneho suseda, ja som v tychto veciach uplny jelen
Nekompatibilita v hardware, pravdepodobne to môže byť nejaky ovládač, poprípadne nejake nové zariadenie, ktoré skus odobrať. Ešte to môže byť problém s pameťou, chcelo by to čeknuť bios.
kym to nezacalo robit tak islo vsetko normalne. kedze som v PC sprosta neviem co myslis pod zostavou, ale mozno toto?: Mcrosoft XP, Professional, AMD Athlon(tm) Proswssor, 1,49 GHz, 192 MB RAM
otvor bednu a pozri sa alebo aj v biose ale pravdepodobne to bude tak, ja som mal podobný problém a nejak mi odišiel 1 slot na doske tak som musel pichnuť pameť do druhého a už to nerobilo.
aha tak take veci prenecham mudrym IT muzom nech mi to spravia(dufam)..a dakujem za ochotu. inak ak by si mal cestu okolo BB mozes sa stavit a opravit dam ti cokoladu ak sa ti podari
@18 zato linux ani ziadne poriadne veci nema. ostatne ako vsetko co je na nete zadara.
k teme: ja niekedy normalne zasnem , co ludia prehoha z tym windowsom robia, ze sa im to stale kazy. ako ja to nechapem. tak si dajte asi naj win co kedy zatial vysiel (2000) a nic vam nanom blbnut nebude :p mal som ho dost dlho ze viem aky je spolahlivy ( co sa o inich winoch povedat vzdi a na 100% neda ) aj ked...prinom bude problem asi z ovladacmi na rozne veci ( napr, ipod soft)
nikeboy- no mozes sa cudovat ale ja s windowsom nerobim nic co by ho mohlo kazit, praveze ja zasnem ze napriek normalnemu zaobchadzaniu mu nieco je..inak mal ho znamy v "oprave" a povedal ze v bedni bolo vela prachu, volaco preskusal (teraz ide...zatial) ale ze vraj uz je stary..ma 5 rokov, tak neviem, ale ze ak to bude znova robit preinstaluje Wind. a ked ani to nepomoze tak vymeni harddisk.
@20 no lebo podaktori ludia co som poznal , stahovali z netu kadeco a potom sa cudovaly ze im blbne win. inac k win xp...co som mal uplne na zaciatku novy comp, tak tam bol nainstalovany original win xp, ako neviem, ale dost to zacalo po case blbnut. musel som ho zmazat a preinstalovat. dal som si win 2000 a slapal v pohode. aj ked teraz po rokoch win2000, som si dal xp. ale to koli tomu ze na xp je predsa len podpora vetsia, aj zo strani microsoftu a zo stranich inich vyrobcou. a toto xp uz ide o poznanie lepsie ako to prve co som mal uz z compom. tak neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Predtým ti to fungovalo bezchybne??
Aká je to zostava?
Najlepšie by bolo spomenúť si čo si inštalovala/updatovala ked ti to začalo haluziť.
» support.microsoft.com/kb/810980...
ako sam vidis, kvalita "mrkvosoftu" za ktory si zaplatis stoji ledatak za πcu
k teme: ja niekedy normalne zasnem , co ludia prehoha z tym windowsom robia, ze sa im to stale kazy. ako ja to nechapem. tak si dajte asi naj win co kedy zatial vysiel (2000) a nic vam nanom blbnut nebude :p mal som ho dost dlho ze viem aky je spolahlivy ( co sa o inich winoch povedat vzdi a na 100% neda ) aj ked...prinom bude problem asi z ovladacmi na rozne veci ( napr, ipod soft)