Môj frajer je niekedy chladný a nerozhodný a nedokáže mi povedať, že ma ľúbi, má to zmysel?
Chodíme spolu už skoro rok a za ten čas mi nebol schopný povedať, čo ku mne cíti, skutkami to však občas doháňa. Ale častokrát je chladný, odmeraný a mám pocit ako keby sa so mnou rozprával ako s kamošom.
ja s tym mojím chodím vyše 2 tyždnov a lubim ťa mi hovorí sam od seba každý deň je to super,,,,, a rada? skus s nim o tom podebatovať,,,, inač sa nepohnete,,,vsetko jje najlepšie vyriešiť otvorenou konverzáciou
@monicqa15 počkať ty chceš povedať že kozorožci śu chladný? ako prepáč ja som kozorožec a keď som mal dievča tak bola pre mňa číslom 1 v mojom živote a taktiež som jej vravel čo ku nej cítim a aj som jej to dokazoval - láska je premňa na prvom mieste!... ...alebo myslíš že majú taký ludia problém s prejavovaním citóv? - poznám aj takých ale toto čo popisuje už mi príde ako trošku prehnané a niečo trošku iné
@fialkamala každopadne by si sa mala sním otom porozprávať
niektorí ľudia sú proste takí. ak cítiš, že mu môžeš veriť, ste spolu šťastní, a kompenzuje to skutkami (pevne verím, že tie skutky sa nedejú len v posteli), tak ho proste akceptuj s touto jeho výraznou povahovou črtou.
a ak ti tie slová chýbajú, tak sa ho proste na to opýtaj. nie denne... len tak, občas.
jasné, že by ma neprestal baviť, keby mi to stále opakoval... pretože človek potrebuje počuť tieto slová.. či chceš alebo nie... určitým spôsobom ťa dobíjajú ..
Lenže ja ho do toho netlačím.... párkrát som mu to naznačila... a povedal, že on na to proste nie je....
A nie je váha ale Lev
A určite to nie je prehnané.... fakt je občas chladný a keď sa to skombinuje aj s týmto neprejavovaním citov, žiadna poriadna sms a občasná kritika.... mám hlavu v smútku.... asi som len moc citlivá
no, kedze je s tebou este stale, tak to chce zmenit, len to zatial nejako nedokaze.. jedine co ti mozem poradit, co by mne pomohlo, ze CAKAJ. cakaj, vela cakaj, a ono sa to zmeni.
a ked sa to raz zmeni..tak ho nemozes odhodit, pretoze mu znicis cely svet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Odpoveď: nie, určite to zmysel nemá s tebou pokračovať keď nad týmto vôbec rozmýšlaš
ja by som ti to asi tiez tolko nehovoril, aj ked teda boli iste devy, ktorym by som to hovoril veru casto
a ak ti to aj nepriek tomu vsetkemu vadi, tak to skonci
@fialkamala každopadne by si sa mala sním otom porozprávať
Každopádne by si sa mala sním otom porozprávať
a ak ti tie slová chýbajú, tak sa ho proste na to opýtaj. nie denne... len tak, občas.
nejaký problém s váhami? tie len majú vlastný štýl!
Lenže ja ho do toho netlačím.... párkrát som mu to naznačila... a povedal, že on na to proste nie je....
A nie je váha ale Lev
A určite to nie je prehnané.... fakt je občas chladný a keď sa to skombinuje aj s týmto neprejavovaním citov, žiadna poriadna sms a občasná kritika.... mám hlavu v smútku.... asi som len moc citlivá
» en.wikipedia.org/wiki/INTP...
» en.wikipedia.org/wiki/INTJ...
no, kedze je s tebou este stale, tak to chce zmenit, len to zatial nejako nedokaze.. jedine co ti mozem poradit, co by mne pomohlo, ze CAKAJ. cakaj, vela cakaj, a ono sa to zmeni.
a ked sa to raz zmeni..tak ho nemozes odhodit, pretoze mu znicis cely svet
pche, váhy sú super
inak, mám super webku