pretoze som velmi hlupa v matike, mam z nej uplny chaos, dokonca ani na ZS mi nesla, hoci som mala z nej dobre znamky zavidim tym, ktori maju na tento predmet hlavu
a pocitacova tvorivost, kde nas ucila ucitelka co nikdy neuznala zadanie, ktore nebolo urobene presne tou technikou akou by to robila aj ked vysledok bol rovnaky (nebodaj lepsi, to vrazdila
neviem presne ako sa volal ten predmet, ale účtovali sme tam v programe Omega... a to bolo tak zdĺhavé a proste aaah nemala som to rada. oveľa radšej som mala klasické účtovníctvo kde sme všetko písali do zošita
Keby som mala fyziku, chémiu a biológiu, tak tie, ale inak nenávidím dejepis. Ale on by nebol až taký hrozný, len tá nezáživná učiteľka. A tiež nenávidím služby cestovného ruchu. A mám hroznú smolu, že môj oblúbený predmet učí tá najhoršia učiteľka na škole. Jako nie v tom zmysle, že by bola nejaká zákerná, ale nič nenaučí a je mi zle jak ju očujem.
na fyzike na mne celú základnú školu učiteľka sedela. Moji spolužiaci si sadávali do 3.tej rady a ďalej a ja som musela sedieť v prvej rade pred ňou, lebo som vraj jediná vedela fyziku a stále mi pokladala prvú otázku a bola som "príkladom" keď som niečo nevedela, sprdla ma stokrát viac, ako ostatných... už vtedy to bol hnus.
Ale na strednej som dostala fyzikárku, ktorá nielenže dávala na písomku všetko, len nie to, čo sme sa učili.. a nikto fyziku nechápal.. ale dokonca keď som chýbala, nechcela mi dovoliť dopisovať písomky a vyhrážala sa, že prepadnem z fyziky (pritom som nemala možnosť si tie známky dorobiť...)
ja fyziku maximalne nenavidim ._. a 90% je to zásluha učiteľov..
Prečítala som najobľúbenejší. Preto som dala SJ/L , najmenej som mala rada chémiu, to je jeden z dôvodov, prečo som si miesto mediny vybrala psychológiu, chémia by ma tam ubíjala.
Nemčinu pretože pri našej nemčinárke sa človek po prvých piatich minútach unudí k smrti. Potom ešte aj infu, lebo sa nej strácam a chémiu, pretože jej nikdy nepochopím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale na strednej som dostala fyzikárku, ktorá nielenže dávala na písomku všetko, len nie to, čo sme sa učili.. a nikto fyziku nechápal.. ale dokonca keď som chýbala, nechcela mi dovoliť dopisovať písomky a vyhrážala sa, že prepadnem z fyziky (pritom som nemala možnosť si tie známky dorobiť...)
ja fyziku maximalne nenavidim ._. a 90% je to zásluha učiteľov..