ale baví ma, ako vie ľudí príšerne šokovať, že sa nenenávidím a hovorím o tom, že som hladná, alebo že veľa žeriem, a nebodaj, že si myslím, že vyzerám dobre.
Mohlo by to byť aj oveľa lepšie, už dlhšie nešportujem. Rád by som to aj nejako riešil, išiel si zabehať, zacvičiť, no kvôli zdravotnému stavu (a veľa iným povinnostiam si na to teraz netrúfam.
kedysi som bola asi viac nespokojná, posledné mesiace som šla dosť na váhe dole a neviem ani, vyzerá to síce lepšie, no šlo to dole zo zdravotných dôvodov, nie nejakou cielenou cestou... len jediný problém mi teraz robí to, že je mi všetko veľké a nejak prachy na to aby som si kúpila 4 nové rifle alebo podobne proste nemám...s tým jediným som nespokojná.
Ako ja som vyslovene chuda, nemam na sebe ani gram tuku (155 cm/42kg) a zerem vkuse.. a mnoho bab mi nadava,ze co riesim, ze mam super postavu a blablaa ale ja som fakt nespokojna :ehm: tak somod piatku zacala cvicit ale nevoem z coho sa mi budu tvarovat svaly...
@sheily akoze z coho predsa z tych svalov ktore mas uz, co myslis ze mas kosti a na nich hned kozu? kazdy ma svaly akurat niekto mensie niekto vacsie a niekto ma na nich tonu tuku
som s nouspokojná, však čo iné mi ostáva .D nejaké to trápenie sa alebo nespokojnosť mi neprichádzjú do úvahy, lebo vak načo by mi to bolo dobré? .)
ale chcem pochudnúť, cítim sa strašne veliko .D
len behati sa mi terazky moc nechce, keďže v oboch prácach som stále na nohách a zatial sit elo zvyká, v práci ma kŕmia, a premýšľam že namiesto boxu sa dám na jógu .D čo tie nie je moc cardiové... ale neriešim to... vsugerujem si rýchlejší metabolizmu a ONO SA TO samé nejak oné .D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
proste ja som úplne hot keby nežerem toľko a cvičím ta už dakedy začnem nežrať a cvičiť, ale ešte sa mi nechce
ale baví ma, ako vie ľudí príšerne šokovať, že sa nenenávidím a hovorím o tom, že som hladná, alebo že veľa žeriem, a nebodaj, že si myslím, že vyzerám dobre.
ale chcem pochudnúť, cítim sa strašne veliko .D
len behati sa mi terazky moc nechce, keďže v oboch prácach som stále na nohách a zatial sit elo zvyká, v práci ma kŕmia, a premýšľam že namiesto boxu sa dám na jógu .D čo tie nie je moc cardiové... ale neriešim to... vsugerujem si rýchlejší metabolizmu a ONO SA TO samé nejak oné .D