Ahojte, každý chce byť pekný a teda často rieši svoju postavu. Štíhle dievčatá si väčšinou veria, ale napadlo ma ci poznate niekoho obeznejsieho, kto je so sebou spokojny a nechce ani nechudne, teda nevadia mu tie kila, čo ma navyse.
ide o to, že NIKTO nie je úplne dokonale spokojný sám so sebou. ani štíhle slečny čiže áno, ja nemám zo seba komplexy, nehovorím, že som brutálne nespokojná a keby mi padol do lona milión, tak bežím ako prvé na liposukciu. ale rozhodne si nemyslím, že by som mala za každú cenu ostať v tomto stave. päť kíl dole a budem sa šťastne pozerať na moju veľkú j.lo riť do zrkadla
mám pár kíl navyše a nehanbím sa za to... vraj to však, ale v mojom prípade nevadí, lebo mám peknú súmernú postavu...102 72 95...a som celkom spokojná...Nemôže byť každý rovnaký... Úprimne si o svojej postave myslím, že by som mohla byť chudšia....že by mi to prospelo...ale som moc lenivá na to aby som s tým začala niečo robiť... A v podstate sa cítim dobre...každý má nejaké prednosti každý má inú postavu...a mne sa tá moja páči a som na ňu hrdá...lebo som proste narcis a mám rada na sebe každú časť svojho tela...či už je trochu väčšia alebo nie...aj keď si myslím, že mám trochu väčšie bruško ktoré by mohlo schudnúť tak na druhej strane vydím ako svoju prednosť zase prsia...hlavný je aj tak celok s ktorým som spokojná a myslím, že ho v podstate nejako meniť nemusím, lebo celok vyzerá koniec koncov dobre
Jaj, klobasocky, parky, masicko, dajte mi to, lebo za seba nerucim... O brokolicovej polievocke si ani nechyrovala, ani neslychala, ze ? No, daj si fasirocky, pecene koleno, jaternicky, co hrdlo raci. No, jedno ti poviem, su to zvierata, nasi kamarati. Ja, napr. kamaratoc nejem...
Neviem... teta sa napríklad zvykne sťažovať skôr na mňa a na maminu, že sme kostnaté, že nám je potom zima lebo nám chýba tuk a jej obvyklá hláška je "A prsia ste kde nechali?"
A ona zvykne hovoriť narovinu čo si myslí, takže nemyslím že by mala zo seba komplexy, práveže je sebavedomejšia než my s maminou dokopy...
Ja by som rada dala dolu 4-5 kíl, ale keď to nejde, tak to nejde a čo? V tomto môžem s čistým svedomím povedať, že nemám zo seba komplexy. Sem-tam si poviem, že by som so sebou mohla niečo urobiť, ale potom uvidím tabuľku čokolády a je po plánoch
hej dákych 5kilečiek by mohlo zo mňa zliezť ale tak zase žeby som sa dáko trápila koli postave..žeby som sa na kupku hanbila do plaviek vyzliecť alebo čo..to nie ja som už zmierená
Uvedomuje si niekto z vás, že ozaj krásne ženy sú vo väčšine nešťastné. Neriešia svoj výzor, ale sú ľúbené zväčša len pre svoju krásu, nie pre srdce. Často sa im stáva, že majú veľa obdivovateľov, veľa pokušenia a stane sa, že si vyberú zle. Byť milovanou len pre vonkajšiu krásu fakt nestojí za veľa a nemá ani dlhé trvanie. A práve také krásky majú na takýchto šťastie. Lenže existujú aj výnimky. ŽIVOT JE KOMPLIKOVANÝ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ide o to, že NIKTO nie je úplne dokonale spokojný sám so sebou. ani štíhle slečny čiže áno, ja nemám zo seba komplexy, nehovorím, že som brutálne nespokojná a keby mi padol do lona milión, tak bežím ako prvé na liposukciu. ale rozhodne si nemyslím, že by som mala za každú cenu ostať v tomto stave. päť kíl dole a budem sa šťastne pozerať na moju veľkú j.lo riť do zrkadla
A ona zvykne hovoriť narovinu čo si myslí, takže nemyslím že by mala zo seba komplexy, práveže je sebavedomejšia než my s maminou dokopy...
Len ma trochu štve moja malá celulitída a