zdravim, no vzdy som bol zvedavy, ako ludia reaguju na klasicke moralne dilema, tak jednu predlozim, tak napriklad ... Modelova situacia, ze ste rusnovodic vlaku ktory sa ruti strasnou rychlostou a neda sa zastavit, mozte len prehodit vyhybku, na jednej k
hej,jasné,morálne dilema,len je umelo vykonštruované a nehrozí,že by som sa dostala do takej situácie(aj keby som bola rušňovodič,čo zatiaľ neplánujem).
no kedze toto je tak vykonstruovane ze v reali sa to nemoze nikdy stat tak je v podstate jedno coby som si teraz tu akoze vybrala....to ani moc nie je modelova situacia lebo toto je len totalna fikcia take nieco sa nikdy nemoze stat, no ale ak si mam vybrat tak to dieta.
dospelych.. ony si uz svoje naj roky prezili.. neodobriem tu cest dietatu.. prve lasky, prve ozieracky a opice.. som zla.. alebo by som si pod kolaj hodila kamen a vykolajila by som sa.. ak som len rusnovodic nakladneho vlaku tak by to malo menej skody.. ja newem je to blbost a newem preco odpovedam ved ja niesom absolutne moralny clovek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale keď si mám vybrať,tak dieťa.
možno práve oni môžu mať dokopy aj 6-7 detí...
ja by som si v tejto fiktívnej situácii vybrala dieťa...
» www.tangle.com/view_video.php?...