Dneska vnoci ideme na dovolenku a ja vždy na ceste papám Kinedril. Tentoraz ho však nemali a tak mi nevlastný tato kúpil liek v otázke. Chcem sa opýtať, či má podobné účinky ako Kinedril, to znamená, či ma kvalitne uspí. Pretože ja by som cestu asi zvládl
@rothschild Áno, kvôli pár hodinám, ktoré sa snažím prespať, nechodím na dovolenky, vystihol si to Určite, už vybaľujem kufor, jebať 10 dní v Chorvátsku s kamarátkou, veď tu, v tomto zaprdenom Slovensku, kde sa nič nedeje, mi bude určite lepšie ako tam Ale nie, vážne, strč sa.
@cmuka12311 kontroluj svoj hormonalny system, nie som zvedavy na tvoje histericke zachvaty ... keby si mala rozum tak ten kinedril si zozenies uz davno dopredu .... ale o neho tu asi az tak celkom nejde ne ?
@rothschild ?? Ja som kľudná Ty tu na mňa útočíš, akoby som ti hlavu utrhla Sa zmapuj chlapče A asi som ten Kinedril nezohnala, lebo som to proste nemala na starosť ja, ale ten nevlastný tato, ktorý na to zabudol, lebo má veľa roboty a v snahe mi pomôcť, kúpil, čo mu lekárnička odporučila, lebo Kinedril nemali Hold, asi ti prídem neschopná, keď sa o všetko nestarám sama a histerická, keď mám svoj vlastný názor, ktorý (viditeľne narozdiel od teba) viem prejavi't aj kľudne. Ale budiš... KAždopádne jediný, kto sa tu správa ako neriadená strela si ty a myslím, že to, či mám rozum, nezávisí na jednej krabičke liekov... Ale veď chápem, ťažko teba presvedčím, keď patríš k tým, ktorý súdia bez poznania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov