je to vynikajúca literatúra pre každého moderného manažéra ktorú si číta vždy cestou MHD(je absolútne nepodstatné je všetky sú na jedno kopyto) z hodiny jogy (aj to je skvelá moderná vec pren) aby mohol ďalej spokojne procesovať v nadnárodnej korporácií a spokojne si myslieť ako veľa urobil pre svoj rozvoj
ale nie to som chcela, myslela som si, že chceš poradiť nejakú
a motivačná literatúra ...je zväčša sračka..nie zle sa vyjadrujem, je to úplne prostá jednoduchá vec, vyjadrila by ju jedna veta a oni z toho spravia knihu.
za týždeň by som to napísala a ešte nejaký srdcervúci príbeh a amerika a bol by to bestseller
@tasha5 on ? Do roku 2010 nezarobil ani na knihe, tusim prva v pluse bola kniha z r. 2012, jedine co ho preslavilo je to ze je retardovany a na tom zaklada to, ze zaujme ludi. To skor jeho zena ho potiahla, jasne nieco urobil aj on, ale keby nie jej, tak o nom asi ani nevies okrem toho zasnem ako si niekto moze kupit jeho knihu, ked on sam vlastne na prednaske priznal, ze to asi s najvacsou pravdepodobnostou u vacsiny ludi nezaberie lebo vonkajsia motivacia je nic, treba tu vnutornu
@method ja len co povrchne som vedela, sa mi zdalo ze je /bol uspesny na to co ma , a nie je retardovany snad, normalny leh hendikepovany . Jedna baba mi raz hovorila ze jeho kniha ju nakopla, tak si pamatam ze nech si precitam akurat ,tu urcitu knihu .
@tasha to ze krochka a ma nekontrolovatelne pohyby tela nieje jeho hendikep, ale jeho vyhoda, ved na tom zalozil celu svoju karieru, zato sa o nom hovori... "aha, pozrite, to je ten co nevedel poriadne ani hovorit a pozrite aky je uspesny" Je plno motivatorov, ale prave to co ma on vyuzil k tomu aby z neho ludia boli mimo. Pritom je ovela viac ludi co to dotiahli dalej a su ticho...proste ako, zas aby som nevyzeral ako neprajnik, je to vsetko fajn, ze sa k tomu tak postavil, len je podla mna strasne predcenovany. A navyse mi jeho prednaska nedala vobec nic, vsetko co tam kecal som uz vedel preto niekedy citim az...akusi zlost, ked niekto o nom hovori ze toto je ten najlepsi motivator ...tak ked ma byt toto najlepsi motivator tak dakujem pekne, na mna to teda nezabera
@anitchka lol, 17stka uz citala knihu od Tomana? No to ma podrz, ja som akosi pozadu, alebo ty si nejaka extra vyvynuta (teraz vynimocne myslim dusevne ...ked ja si spomeniem co ja som robil v 17stich , palec hore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a veľakrát sme už úspech spolu dosiahli
a to Tajomstvo... občas sa tomu snažím veriť, že je to tak, ale...
ale nie to som chcela, myslela som si, že chceš poradiť nejakú
a motivačná literatúra ...je zväčša sračka..nie zle sa vyjadrujem, je to úplne prostá jednoduchá vec, vyjadrila by ju jedna veta a oni z toho spravia knihu.
za týždeň by som to napísala a ešte nejaký srdcervúci príbeh a amerika a bol by to bestseller
moc je toho už...
budhizmus môže všetky tie knihy strčiť do vačku!
preco sa ti to zda take neuveritelne?
ale napriklad knihy od Carnegieho su neporovnatelne lepsie si myslim