Viem že som o nej už písala v blogu... Ale tak je pekné si vymeniť pár názorou o tejto knižke... (teda aspoň s tyými, ktorý ju čítali... )... TEda ja si myslím že je to jedna úžastná knižka, ktorá dostane človeka k zemi, ... nič lepšie som ešte nečítala..
ano citala som ju.zdala sa mi uplne o nicom.proste kravina.ked ti mozem doporucit nejaku kvalitnu knihu na tuto temu, tak urcite Ako daleko je do Sanghaja/ od Tomasa Tomasovych, alebo Memento /od Radeka Johna, My deti zo stanice ZOO, Zit hoci aj na kolenach..podla mna su to ovela lepsie knihy ako Motylik
Citala som to a zevraj je to len verzia na roman My deti zo stanice Zoo. Podla mna to bolo miestami dost naivne az rozpravkove, na moj vkus malo rozpisane ale precitala som to dost rychlo
cawte necital som este celu knihu ale aspon nieco a boli momenti ked som si poplakal ak,to mate niekto doma v pc prosim vas poslite mi to moj mail je lokino258@azet.sk dakujem
tak to je kruta kniha, plakat som neplakal ale posledne riadky mi oci trochu zvhcili. Do pribeho som sa lahko vzil aj ked som vzivote neskusil heroin ale nezmenila vo mne nic, lebo nikdy som si nemyslel ze narkomani su zli ludia alebo ze dorogy su zle. Sam so vyskusal rozne veci a uvidime ako to pojde dalej. Je zbytocne hovorit ze ja nikdy nezoberiem heroin ale pervitin alebo ze ja nikdy nebudem zavisli. Spominam si ked som mal 10 rokov som hovoril ze nikdy nbudem pit a fajit a drogy to uz vobec!!! mam 18 pije fajcim hulim a este aj ine veci ale to uz sem nepatri. Takze tato kniha mi dala mozno len jednu vec: neodsudzujme to co sme nikdy neskusili a nestarajme sa do veci do ktorych nas nic nie je. Nesnazme sa pomahat tym co pomoc nechcu lebo to len viac zhorsime. Skvela kniha precitam si ju znovu a mozno tam najdem toho viac... Cr
Motylik je podla mna perfektna kniha a odporucam vsetkym precitat si Mozno sa nie kazdemu bude pacit... ved je logicke ze nie kazdemu sa paci rovnaky zaner ale mne sa paccila velmi. Kto je nepozna a nechce ju kupovat najde ju aj na » www.mysoul4u.estranky.sk/stranka/motylik... (stranka jednej mojej kamosky) alebo urcite aj na inych strankach...
to je asi najuzastnejsia a zaroven najsmutnejsia kniha aku som kedy citala...uplne som sa a vnej nasla! az na tie drogy...zalubila som sa do toho pribehu ♥
tá kniha je dokonalá. stručne ale výstižne opisujúca každý vnem bezmocného dievčaťa tápajúceho vo "veľkom svete". je o všetkom. úplne. a ja ju milujem,
ja napriklad odporucam vela knih ,co sa tyka tejto tematiky ,napr ako daleko je do sanghaja ? to myslim ,ze cloveka kazdeho aspon trosku citliveho vyvedie z miery ....a najma ten koniec ..a inak sa mi pacila kniha aj my deti zo stanice zoo ,ale to nie az tak ako od tomasa tomasovych aaa memento sa mi nepacilo vobec !
Cawko kazdemu.Viem,ze komentar podobneho typu uz citate asi milion krat, ale nemozes si toto odpustit. Kniha Motylik, je tá najuzasnejsia,najsmutnejsia,najkrajsia,najfantastickejsia kniha, ktoru som zatial citala. ma este vela vela NAJ v sebe, ale to uz myslim vsetci viete,ak mate moznost, urcite si ju precitate.nebudete lutovat.ja som ju uz pozicala zopar ludom,a zo vsetkymi sme sa zhodli na rovankom nazore,vsetci sme plakali a vsetci sme ju odporucali dalej.bola by obrovska skoda,keby sa tato knizka dostala do zabudnutia,pretoze by mala byt v kazdej domacej kniznici. U mna je teda na PRVOM mieste,a to som uz precitala dost knih. Motylik is number ONE.Takze, to je vsetko,com som chcela. papa
Ahojte, na knižku Motýlik som narazila v knižnici náhodne a nikdy predtým som o nej nepočula, no napriek tomu som strašne rada že som mala možnosť si ju prečítať. Tá kniha stojí za to prečítať si ju, a to aj tým, ktorí knihy nečítajú vobec. Človeku sa dostaví úplne iný názor na narkomanov, a najviac sa mi páčilo asi to, že som pocity hlavnej hrdinky prežívala, ako keby sa to stalo mne. Veľa šťastia
Tak dneska som docitala tuto knihu a je to podla mna ta naj kniha na svete.. za cely zivot som skoro zadnu knihu neprecitala lebo ma to nebavi ale toot bolo neco.. najsmutnejsia, najkrajsia kniha. Butterfly 4-ewer
je to zaujimava kniha ale v kazdom pripade to nie je skutocne bo svetje iny....... laska nie je silnejsia ako drogy............. ale ako je to pekna kniha to musim uznat........
Predchvilou som docitala tuto knihu.. Pri poslednych riadkoch mi stiekli slzy....pomohlo mi to chapat trochu inak. A ja dakujem za tuto knihu. Bolo z nej citit bolest a miestami ma dostala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
» www.enigma.sk/e-knihy/silvia-...
» sooty.grunge.blogy.atlas.sk/knihy/9215/...
neviete kde by som zohnala niečo o autorke?