to je jedno, ci spadnes vpredu ci vzadu, dolezite je, ze ktoru oblast hlavy si si udrela a ako.
a chod k lekarovi, tu aj keby niekto teoreticky mohol vediet (ze by bol lekar), tak kym ta nevysetri, trt bude istý. ja si myslim, ze moze sa zrak poskodit uderom do hlavy, ale tebe treba odbornu pomoc, nie nazor nejakeho niemanda
Ja si myslím,že trochu to možné je,ale záleží ako si si ju silno udrela a ako už bolo spomenuté záleží hlavne kde presne.Inak predpokladám,že si nemala prilbu.Na tvojom mieste by som šiel k doktorovi,nič za to nedáš...
ja som nedávno tresla riadne hlavou o zem pri futbale...divne som videla asi tak polhodinu, ale odvtedy mi nič nieje...možno aj tým že som si hlavu tresla ešte raz v bazéne...vyskúšaj
nieje to alkoholom? Inak tento rok som aj ja prvý krát ocenil tú 40€ investíciu do prilby čo mám už 3 roky ..takže odporúčam tiež zainvestovať ...teda ak neplánuješ darcovstvo orgánov. Inak skoč za lekárkou a tá ťa pošle za očným alebo neurológom... Hoc na truc som na koniec sezóny spadol kolenom o prekážku a od vtedy v ňom mám vody a neviem sa jej zbaviť...takže investujem asi aj do ďalších chráničov
Ja som spadla dneska na lade a som ti silno buchla hlavu o zem ... no este ma kus boli hlava na hlave mam teraz lad no... a som sa buchla zo zadu a kamoska povedala ze je to mozne zebi si stratila zrak ale to by si musela velmi silno bucnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a chod k lekarovi, tu aj keby niekto teoreticky mohol vediet (ze by bol lekar), tak kym ta nevysetri, trt bude istý. ja si myslim, ze moze sa zrak poskodit uderom do hlavy, ale tebe treba odbornu pomoc, nie nazor nejakeho niemanda
Ale vzdy padaj do predu !!!! Ked robis sport tak prve co sa musis naucit je padat lebo ten najhorsi scenar je ak sa ti poskodi miecha......
mozes mat nizky krvny tlak
alebo aj ked ma clovek vysoky tlak v oku tak to vadii no proste skoc k doktorke ale vazne to nebude neboj ,, spoluziakovi sa to tiez stava...