to je najčastejšia chyba ! (a potom to aj tak vyzerá) Najlepšie je normalne tam dať vlastné myšlienky, vlastne veci...pisať to podla seba a potom teda už sameho ťa napadne (ak maš načítane veci) že aha toto spomínal ten a ten...a dať to priamo ako citáciu....kde na neho odkazuješ akokeby vlastnými myšlienkami.....alebo potom už dajme tomu ako parafrazovanie danej myšlienky.....
svoju som chcela odfláknuť, nakoniec som sa rozhodla, že sa pre tých 50listov papiera zdriem jak sviňa, zvládla som to bez nejakého kradnutia myšlienok alebo prehadzovania slovosledu a teraz som rada že sa na obhajobách nebudem musieť cítiť ako piča
podla mna v ramci teorie by to este niektory veduci mohol prehliadnut, ale predsa druha kapitola by mala byt prakticka, vyskumna alebo ako to uz nazyvaju a teda by mala predstavovat aj tvoj prinos k danej problematike.
ja som mala veduce, ktore boli dost proti citovaniu, takze vacsia cast teorie bola parafrazovana, ale viem o ludoch, ktori netusia dodnes co je parafrazovanie a su Ing.....
Co chces pocut? Nie, nemoze - citacie by mali byt tak 10-20% celej prace. Ak chces riskovat, mozes dat 30% textu citacii, ale ak to nebude davat zmysel, preco tolko citujes, nemusia ti tu pracu zobrat. Skus sa spytat spoluziakov, ako tu pracu riesia, oni ti poradia skor, kedze do toho viac vidia 20 stran nie je az tak vela, sup-sup pisat. Najprv si rozmysli, o com ta praca ma byt, sprav si osnovu a postupne doplnaj jednotlive kapitoly. Ak si nie si isty, chod sa spytat ucitela, aku temu by ti odporucil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tvoj mozog je už pripoužitý, jeb na to radšej.
ty máš bodku v nicku
to je mi jasné rozplynul sa môj sen o výnimočnosti mojej bodky...
ja som mala veduce, ktore boli dost proti citovaniu, takze vacsia cast teorie bola parafrazovana, ale viem o ludoch, ktori netusia dodnes co je parafrazovanie a su Ing.....
Resp. skus manazment ^^