Ahojte Mám taký problém, ze uz vyse rok sa mi páci ten isty chalan, je strasne krasny, mudry, sikovny atd.... Proste pre mna dokonaly.... lenze.... On uz bude mat 18 kym ja mám zatial len 12, nehovorim, ze by som snim hned chcela chodit len.... No nevi
!vek ako taký nemôže zabrániť láske!.... akurát mentálna vyspelosť..a prepáč, ak mám byť úprimná, tak z tvojich slov mi nevychádza to, že by si bola zrovna nejaká vyspelá..... hm
Pred troma rokmi som ja milovala Michaela Jacksona a Johnnyho Deppa. Ale fakt, že krutopřísně!
Jasné, že som v dvanástich chcela 'vzťah' (vtedy som za vzťah považovala detské ručičkovanie).
@tamara3731 si na starších ! Ale venuj sa ty radšej kamarátkam a nie vzťahom.
Ale ale! @estrella5 myslím, že by mali zabrániť tej 'láske' rodičia dievčaťa - teda ak sú natoľko inteligentní, že nedovolia plnoletému chlapovi, aby obchytkával ich dcéru.
Poviem ti to z môjho pohľadu (tiež mám 18) . 12 ročná to je extrémne málo... Ked mal kamarát štrnásťročnú tak to už nefungovalo... Tam proste vidno, že sú tam rozdiely a mentálna vyspelosť.... ale to je len môj pohľad na túto problematiku
@estrella5 Ako môžeš ty hodnotiť niekoho mentálnu vyspelosť... Sa pozri na seba ! Ak to niekomu ty vyhadzuješ na oči tak potom ja by som o tvojej vyspelosti velmi dlho uvažoval....
Dakujem každému za rady JA vem, ze som nato este malá, ale.... Kto uz bol alebo je zalubeny vie aky je to pocit A aj som hovorila, ze snim este nechcem mat vztah Je to také komplikovane lebo aj ked vem, ze este mam dost casu s iny si neviem predstavit zivot Dufam, ze to prejde alebo po case po niekolkych rokoch sa mi snim podari nadviazat vztah
poradím ti: radšej si nájdi niekoho primerane tvojmu veku! on ti za to proste nestojí! Chápeš hádam, že 18 ročný chalan má úplne iné záujmy, ako 12 ročná baba. proste, ak by sem boli spolu, tak by vám to moc nešlo....
to čo práve prežívaš je možno platonická láska, aj sama vravíš, že s ním vzťah nechceš...vek nie je prekážkou vo vzťahu vtedy, keď sa majú obaja radi, ale takto, keď on o tebe v podstate ani netuší a ty si zamilovaná, tak to proste nemá zmysel...odpútaj sa od neho, to ti pôjde ťažko asi síce, ale zvládneš to, neboj
alebo počkáš ako vravíš...veď podľa toho ako sa vyjadruješ, rozumu máš celkom dosť, len tak ďalej
Má osemnásť je dospelý. Určite si nezačne s dvanásťročným dieťatom.
Ani keby si sa postavila na uši, hold musíš si počkať. Inak v podstate na veku v láske nezáleží ale predsa len takýto rozdiel, jednoducho ty si ešte dieťa.
ono si myslim ze dost moze byt vidiet na takej 12 rocnej babe ze je zamilovana ak je zdravy a ma vsetko pokope tak ta nebude chciet, ale pravdepodobne je kamarat s tebou preto, aby si nebola smutna
@corwinuss napísala som svoj subjektívny názor a naň mám právo... mám taký pocit z jej písmeniek.... ak to tak nie je, a dané dievča je dostatočne mentálne vyspelé.. tak si myslím, že cestu k tomu chalanovi si nájde...
@matiarka prečo by jej to mali rodičia zakázať?? rodičia by ju mali akurát tak usmerniť, vypočuť.. a hlavne dohliadnuť na to aby nezačala priskoro sexuálne žiť a náhodou neotehotnela skôr ako by sama chcela... no nevidím dôvod prečo by nevinné chodenie s "chlapcom" mali riešiť hneď zákazom.. ani mne nikto v 13tke vzťah nezakazoval, za čo som vďačná.. kedže trvá doteraz a som najšťastnejšie dievča na svete.... ...... zákazy nič neriešia...
@matiarka a možno by som ešte dodala, že 18 ročného chalana by som ja nenazývala chlapom... ty keď sa pozrieš na dnešných 18 ročných chlapcov, máš z nich pocit, že je to dospelý muž? lebo ja nie
Dakujem kazdemu za komenty @marleymt Diky aj Tebe asi fakt by ma to po case malo prejst Teda dufam A haddam sa najde niekedy ta prava laska, nemusim si ju hladat uz teraz to pride same A keby to bol on tak by to bol uz naplneny sen, sak nikdy sa neda vediet Dakujem kazdemu este raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Pred troma rokmi som ja milovala Michaela Jacksona a Johnnyho Deppa. Ale fakt, že krutopřísně!
Jasné, že som v dvanástich chcela 'vzťah' (vtedy som za vzťah považovala detské ručičkovanie).
@tamara3731 si na starších ! Ale venuj sa ty radšej kamarátkam a nie vzťahom.
Ale ale! @estrella5 myslím, že by mali zabrániť tej 'láske' rodičia dievčaťa - teda ak sú natoľko inteligentní, že nedovolia plnoletému chlapovi, aby obchytkával ich dcéru.
poradím ti: radšej si nájdi niekoho primerane tvojmu veku! on ti za to proste nestojí! Chápeš hádam, že 18 ročný chalan má úplne iné záujmy, ako 12 ročná baba. proste, ak by sem boli spolu, tak by vám to moc nešlo....
alebo počkáš ako vravíš...veď podľa toho ako sa vyjadruješ, rozumu máš celkom dosť, len tak ďalej
Ani keby si sa postavila na uši, hold musíš si počkať. Inak v podstate na veku v láske nezáleží ale predsa len takýto rozdiel, jednoducho ty si ešte dieťa.
aspon je zlaty no
Chodenie s chlapcom v jej veku je iné ako chodenie s chlapom osemnásťročným.
Zas dospelý chlap chce niečo iné ako dvanástka.
Ale ak sa mýlim, oprav ma.
ty píšeš síce pravdivú teóriu - zmýšľanie možno je trošku odlišné, ale nezahŕňaš tam to, že láska spojená s kompromismi dokáže aj toto prekonať....
Ale toto je úsmevné proste