V škole máme možnosť ísť od Júna do Septembra na Korziku s tým, že platia 300€ mesačne.
Letenku si platíme my, ostatné preplatia, robíme 6 hodín denne (chyžnú).
Ja som nerozhodný typ, odlúčenie na 3 mesiace a 300€ je dosť málo, ale zas skúsenosť dobrá, ak
na akú školu chodiš?.. ...tak určite by si tam nemala ist kvoli peniazom...ber to s tej stranky že sa naučiš jazyk a maš aj dovolenku.. ..peniaze su ako bonus.. ....Ďalej spoznáš mnoho ludi..rozne žurky...máš na vyber ist aj niekde inde?....ked nie tak na tvojom mieste by som určite šiel..
Robiť 6 hodín a ostatné mať voľno? Zlatý to život. Ak vám budú platiť ubytovanie a stravu (nie tak že budete hladovať) tak je to celkom fajn dovolenka. A ešte by ma zaujímalo či tam robíte 6 hodín každý deň alebo len pracovné dni. Lebo ak každý deň tak to sú dobrí hajzly.
V podstate to vychádza tak že tam nič nezarobíš ale môžeš byť pár mesiacov pri mori a prípadne sa môžeš učiť jazyk ak sa učíš francúzsky. To už záleží od teba čo chceš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
V podstate to vychádza tak že tam nič nezarobíš ale môžeš byť pár mesiacov pri mori a prípadne sa môžeš učiť jazyk ak sa učíš francúzsky. To už záleží od teba čo chceš.
bez vahania chod,zarucene nebudes lutovat