Prestupujem z mojej školy do inej (stredná) na súkromnú strednú .. Potom sa už neoplatí chodiť či? Mám 18 a som II.hák Mal som byť 4-ták ale rok som meškal a raz som prepadou .. musím chodiť teda? Ďakujem za odpoveď
Vy ste nechápaví niektorí? Ja idem kurva na leteckú LETECKÚ ŠKOLU najplatenejšia robota na Slovensku tak vy dilinovia viete ktorí to už pochopte @makacik prepadu je zastarané slovo a je napísane správne a ja som myslel za ....ale to ja nebudem vysvetlovať niekomu kto to nepochopí
prestaň chodiť do školy a skús chodiť do roboty bez strednej školy sa určite vynikajúco uplatníš a už po mesiaci si uvedomíš, akú hlúposť si urobil ale však vyskúšaj a potom povedz ako
@1x1 za pilota ? Pre teba je bezpečné tak max. pilotovať dron zo zeme. Slovensko by bolo ohrozené, keby si plachtil vo vzduchu. By som ti nezverila ani lietadlo na postreky, by si sa nestíhol ani odlepiť od zeme a zrútil by si sa do kukurici. .
@susindelle Aké vtipné, už 2 roky chodím na leteckú školu (nie je to škola akú si ty teraz myslíš) takže pokus o vtip nevyšiel. A ty sa tak vtom vyznáš tak sa nestaraj o mňa keď ma ani nepoznáš Zuzindela dobre?
Do školy chodíš pre známky, ak prestaneš a potvrdenie o inej skole, tak zbytočne. Inak druhák na strednej leteckej? Co ta len tam učia? Teda okrem polotovarov, lebo zatiaľ som sa stretol s tým, že stredne sú zbytočné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov