a podľa mňa sú kratšie omnoho krajšie, veľmi zriedkavo vidím ozaj pekné dlhé šaty a naozaj neviem, prečo mávajú tak často 18 ročné dievčatá potrebu natiahnuť na seba niečo takéto
plus tendencia dávať si pod to tenisky keď je po oficiálnej časti ...
Ja som mala krátke. Pretože som nízka.. a dlhé sa mi páčia len na vysokých dievčatách. Pričom absolútne mi prídu nepekné staromódne róby, kt. dievča len zostarnú.
nemusíš mať dlhé, tak ako napísala @7 treba zvážiť aj či sa hodí na dlhé šaty tvoja výška a postava, ja som napr. tiež nižšia takže ani neuvažujem o dlhých šatách v ktorých by som vyzerala smiešne (a ja by som sa v nich ani necítila dobre-sú pre mňa dosť nepraktické...)
vybrať pekné dlhé šaty podľa mňa nieje jednoduché, okrem toho si myslím, že pasujú len štíhlym a vysokým dievčatám.. tie ostatné v tom vyzerajú ako @6 alebo proste ako torty plus najviac milujem, keď si plnoštíhle dievča so širokými ramenami a veľkými prsiami na seba dá korzetové šaty alebo proste len bez rukávov/ramienok.. potom vyzerá jak keby tam robila vyhadzovača xD
ale strašne sa ešte raz smejem na @6 , tie šaty sú úplne vystihnuté - to je presne ten nechutný a nevkusný typ, čo na seba stále navlieka hrozne veľa báb a väčšinou tých "väčších"
nie sú potrebné dlhé ALE.. ak nemáš rovné -pekné nohy, prípadne nevieš chodiť v topánkach.. sú lepšie dlhé.. u nás to po stužkovej vyčítali.. jedna spolužiačka mala pekné - krátke šatočky.. ale nevydalo
@elefantt presne, vôbec tomu nechápem ja sama mám teda postavu, ehm, viac než nedokonalú xD ale šaty som vyberala dlho a tak, aby k mojej postave sedeli.. čiže tesnejšie cez prsia, dole volnejšie, krátke a hlavne hrubé ramienka, tie zúžia ramená.. a nie jak hentá spolužiačka v modrozelenom v @12 napríklad.. to je fakt strašné
@mkamka mne sa celkovo zdá trošku divné, ako baby riešia, že dlhé sú vhodnejšie na stužkovú a sú elegantnejšie a neviem čo a potom k tomu tasnú tenisky. u nás zas mala kopa tenisky pod dlhými a na tých fotkách to vyzerá... hrozne
je to vec vkusu. ja som tiež mala krátke (teda tesne nad kolená) a boli dostatočne slávnostné a aj pekné.okrem toho ich ešte možno niekde využijem, čo by bol problém asi pri dlhých šatách...
@majusssska to úplne vystihla (@owad nemala tieto náhodou Markéta?
Hlavne, krátke šaty sú oveľa praktickejšie, hlavne keď hodláš tancovať.
Dobre zvolené krátke elegantné šaty sú o 100% lepšie ako zle zvolené dlhé (ako napríklad tie, čo sú v @6 alebo tieto
Pri týchto tortových, ktoré majú v každom obchode navyše hrozí, že ich budú mať tvoje 3 spolužiačky.
A ešte že, investícia do dlhých šiat je oveľa vyššia ako do krátkych, tak mysli, že či si taký plesový typ alebo či hrozí, že niekomu pôjdeš napríklad na svadbu a využiješ ich, lebo ak nie, tak sa ti to neoplatí. A za cenu, za ktorú si ich len požičias, môžeš mať pekné krátke.
@majusssska uplny suhlas...az sa mi mozog pozastavi, ked vidim, co si si niektore mlade baby schopne obliect...radsej pekne kratke jednoduche saty ako tie nechutne preplacane, salatovo-tortove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
plus tendencia dávať si pod to tenisky keď je po oficiálnej časti ...
na stužkovú sa hodia večerné šaty, hlavne aby boli pohodlné
šaty by nemali odhaľovať kolená
ku krásnym šatám patrí aj úžasný účes, mejkap a doplnky
(vyhnite sa masívnym náhrdelníkom)
môžete si zobrať aj kabelku, ktorá vám ladí ku šatám
Viac na: » www.stuzkova.eu/priebeh-stuzkov...
vybrať pekné dlhé šaty podľa mňa nieje jednoduché, okrem toho si myslím, že pasujú len štíhlym a vysokým dievčatám.. tie ostatné v tom vyzerajú ako @6 alebo proste ako torty plus najviac milujem, keď si plnoštíhle dievča so širokými ramenami a veľkými prsiami na seba dá korzetové šaty alebo proste len bez rukávov/ramienok.. potom vyzerá jak keby tam robila vyhadzovača xD
ale strašne sa ešte raz smejem na @6 , tie šaty sú úplne vystihnuté - to je presne ten nechutný a nevkusný typ, čo na seba stále navlieka hrozne veľa báb a väčšinou tých "väčších"
a tie tenisky
fakt by to mali podľa mňa zakázať vôbec vyrábať.
takze urcite mozu byt aj take, ale tiez suhlasim s viacerymi tu predo mnou ze dlhe su vhodnejsie a podla mna aj krajsie
Hlavne, krátke šaty sú oveľa praktickejšie, hlavne keď hodláš tancovať.
Dobre zvolené krátke elegantné šaty sú o 100% lepšie ako zle zvolené dlhé (ako napríklad tie, čo sú v @6 alebo tieto
Pri týchto tortových, ktoré majú v každom obchode navyše hrozí, že ich budú mať tvoje 3 spolužiačky.
A ešte že, investícia do dlhých šiat je oveľa vyššia ako do krátkych, tak mysli, že či si taký plesový typ alebo či hrozí, že niekomu pôjdeš napríklad na svadbu a využiješ ich, lebo ak nie, tak sa ti to neoplatí. A za cenu, za ktorú si ich len požičias, môžeš mať pekné krátke.