toľko úžasných komentov... ach. Podla mňa nemusíš.... ale celkovo by som ti neodporúčala dávať si na mastnú pleť mejkap. Najlepšie by bolo asi používať len púdor s kryciou schopnosťou
však keď si večer natreš tvár prostriedkami na mastnú pleť (zinerit, skinoren) tak ti to pleť poriadne vysuší... na to si daj krémik, ráno tiež krémik a na to make-up .... odporúčam aknecolor (aj sa lepšie rozotiere keď je pod ním krém) lebo aj tú pleť lieči jedna tuba mi vydrží min. na tri mesiace (keby si ho davam raz denne tak aj pol roka) a stojí 4 e čiže aj lacnejší ako normálne make-upy...
@fakecocacolazero máš pravdu len je blbé že sú len dva dotiene v tom bledšom som jak smrť a ten tmanší mám teraz...a dopĺňa sa z bledím pudrom takže je to fain
ak máš mastnú pleť tak v prvom rade je dôležitá starostlivosť, lebo na mastnej pleti sa najčastejšie zvyknú tvoriť vyrážky... Mala by si si kúpiť čistiaci pleťový gél s výťažkom z čajovníka, prípadne so zinkom, raz do týždňa si spraviť peeling, alebo použiť bahennú pleťovú masku z obsahom íľu, prípadne bahno z mŕtveho mora... Dôležité je aj používanie krému, aj napriek tomu, že sa ti pleť mastí... Najlepšie na mastnú pleť sú lahké hydratačné krémy, ktoré pripomínajú konzistenciou skôr gél, dokonca existujú aj zmatňujúce čo sa týka makeupu, tak by som pri mastnej pleti zvolila púdrový alebo tuhý makeup, ktorý najlepšie zmatňuje a najdlhšie na pleti vydrží v prípade že trváš na podkladovom kréme, tak používaj opät taký, ktorý je určený špeciálne na mastnú pleť
ak by si chcela info o nejakých konkrétnych výrobkoch, tak napíš TS
podľa mňa pod mejkap si daj nejaký ľahký zmatňujúci krém ak máš mastnú pleť a ono to nemusí byť vyslovene podkladový, lebo aj na niektorých krémoch píše, že sa to môže použiť ako podklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja mam ksicht normalny a nic si tam nedavam...rovno svacnem makeup (akoze tu farebnu vec).
asi trosku nechapem co sa pytas
ak by si chcela info o nejakých konkrétnych výrobkoch, tak napíš TS