a co je natom, ze muz ucitel? ked ti nevyhovuje, tak mozno preto, ze konkretne tebe nevyhovuje, nie ze to nie je vhodna praca pre cele tvoje pohlavie
a inak, nechapem preco, ale zatial vsetci ucitelia muzseho pohlavia co ma ucili, som mala pocit, ze o dost lepsi su v tom ako zeny, resp. ich hodiny mi viac davali
A čo je na tom? Učitelstvo je od kedy výlučne práca pre ženy? My máme na škole veľa profesorov-mužov a neviem si to už predstaviť bez nich, mne sa na to hodia
Tu nejde ani o pohlavie ale o toho dotyčného... Napr. stretla som sa s takým uč. mužského pohlavia, že proste obdiv ako to vedel vysvetliť a akú mal trpezlivosť s tými žiakmi @borovy nemužské mne práveže toto k nim ide najviac naj... A učitelia takýchto predmetov mi prídu, že majú takú charismu, potenciál a hlavne zaujímavé názory...
podľa mňa niektorým mužom vyhovuje byť učiteľom... veď keby nie tak by to asi nevyštudovali a nerobili
a myslím že niektorí sú omnoho lepší ako učiteľky...aspoň z vlastnej skusenosti mi to tak príde.... lebo daketoré učiteľky uplne bezcitné... ale učitelia akoby mali viac pochopenia niekedy....samozrejme nehovorím o všetkých ... len podaktorí
velmi zalezi na tom, co ten ucitel uci a aku ma vlastnu charizmu.. .mala som ucitelov, ktorych by som najradsej kopla do zadku a mala som takych, ktorych som zboznovala, takze nemozem explicitne povedat, ci to je alebo nie je praca pre chlapa... zavisi od samotneho chlapa. mozno si mal "stastie" na to gymko, na inej skole by to zrejme bolo inak.. .alebo aj nebolo...
V konečnom dôsledku je jedno či je to chlap alebo žena. Záleží na tom, aký vzťah má dotyčná osoba k učeniu a k svojim študentom.
Mne osobne zatiaľ ani jeden učiteľ nedal do života nič dobrého. Vždy to boli monotónne, nudné výklady a nezrozumiteľné poznámky a bolo jedno aký to je predmet... a ak by ma malo učiť takéto niečo, čo hľadá v pedagogike "kariéru" tak amen tma.. Dobre, že si skončil
Moj dedko ucil vyše tridsat rokov ruštinu a hudobnu.a jemu sa ta praca pacila.i ked po desiatich rokoch na dochodku povedal,ze uz by sa tam nevratil ,ze uz je zvyknuty na klud.a babka je tiez ucitelka.ja si myslim,ze je jedno,ci je to chlap ci zena,ide o to aky je.a o babke sa vzdy vyjadrovali,ze bola prisna,spravodliva a naucila,a o dedovi ze bol prisny,vtipny,spravodlivy a naucil....ja mam na muzov ucitelov tiez lepsie spomienky,lebo boli povacsine vtipny,vedeli si urobit srandu zo seba a hodiny boli uvolnenejsie,kdezto zeny vsetko prezivali.nehovoriac o tom,ked zeny mali kramy
ááále, v minulosti vyučovali iba muži a teraz sa ľudia nad mužským učiteľom pohoršujú.... Na pohlaví nezáleží. Muž môže byť takisto dobrý učiteľ ako žena. Vlastne ženy mi i tak viac prekážali !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a inak, nechapem preco, ale zatial vsetci ucitelia muzseho pohlavia co ma ucili, som mala pocit, ze o dost lepsi su v tom ako zeny, resp. ich hodiny mi viac davali
je síce pravda, že by bolo trocha nezvyčajné vidieť chlapa učiť v škôlke alebo na prvom stupni ZŠ, ale ak vie učiť a má vzťah k deťom, prečo nie?
a myslím že niektorí sú omnoho lepší ako učiteľky...aspoň z vlastnej skusenosti mi to tak príde.... lebo daketoré učiteľky uplne bezcitné... ale učitelia akoby mali viac pochopenia niekedy....samozrejme nehovorím o všetkých ... len podaktorí
co si ucil?
Mne osobne zatiaľ ani jeden učiteľ nedal do života nič dobrého. Vždy to boli monotónne, nudné výklady a nezrozumiteľné poznámky a bolo jedno aký to je predmet... a ak by ma malo učiť takéto niečo, čo hľadá v pedagogike "kariéru" tak amen tma.. Dobre, že si skončil
na cirkevnom gympli??
ano na cirkevnom gympli... a som rád, že som odišiel a konečne si robím svoje... ty si študentka GSA, však?
no áno som,ešte rok