@fakecocacolazero Ja nevravím,že nie.IT je celosvetovo výborne platené,škoda,že na to nemám hlavu,a asi by ma ani to sedenie za počitačom nebavilo,no mzda je skutočne vysoká.Tak asi som to podcenil a v Nemecku sa bude dať zarobiť asi určite viac,ak ešte robíš pre obrovskú firmu,tak je to pochopiteľné.
tak ked ty robiš niekde napr. na uradoch, a ona je IT na Slovensku alebo proste pracu kde komunikuje v cudzich jazykoch tak môže mať aspoň o polovicu vyšši plat v pohode. Možno aj 2x viac. Ale 3-5x je vEľký extrém a je to snáď možné len na veľmi vysokej pozícii, alebo v zahraničí.
Akože áno dosť by ma to užieralo, lebo tak nejak je nastavená tá spoločnosť aj to postavenie mužov v spoločnosti počas celej histórie... ale v podstate by bolo všetko v poriadku a nemal by som s tým problém samozrejme
@wistingher Ale tak je to individuálne,keď robíš niekde na východe vo fabrike za 600€ a ona je v IT alebo dobrá právnička alebo niečo super platené a berie 3000€,tak to je 5x viac.
@gramofon 5k.. to mas tak cca 250 na den, za to sa neoplati robit v Nemecku - Rakusku clovek moze zostat tu a ak je sikovny dostane sa na tu financnu uroven.. a celkovo aj v IT mas firmy, kde su nastavene platy alebo take kde je mini IT oddelenie a ked im uchadzac povie, ze by chcel 1500e v hrubom tak ho vysmeju... na zamestnancoch sa casto setri a snazia sa to vynahradit lacnymi benefitmi
Tých 5k zarobíš aj tu na slovensku a to je ten "problém" v rovnici... Že už ja robím v IT takže naozaj neviem čo by mohla robiť ona aby tu legálne zarobila tých 10-15k
@wewo V poriadku,no ako vravím,je to individuálne.Ani sa to tak často nestáva.No ako hovorím,je to individuálne,pretože niekto zarobí 500€,tak samozrejme,že nie je ťažké aby zarobila žena 5x viac,no ak zarábaš 2000-3000€ tak je to nereálne,minimálne na Slovensku prekonať 3-5x
Asi by mi to trochu vadilo. Nie kvoli tomu, ze by zarabala viac ako ja, to by som bol naopak rad. Problem by som ale videl v tom, ze pozicia, na ktorej by mala taky vysoky plat, by bola velmi casovo narocna.
Ak by ale mala taky plat a vedela by od prace aj vypnut a najst si cas na rodinu, bol by som rad.
Mne by nevadilo keby zena zarabala viac ako ja ja nemam zly zarobok ale asi som Feminista a ak by moja polovicka zarabala dobre tak by som ju pochvalil ze je sikovna.
@29 ak by som zarábala 3x viac, ako priateľ zarába teraz tak nie, nevadilo, ak by ma práca bavila a nejak ma fyzicky/psychicky dlhodobo nevyčerpávala, tak neviem prečo by mi to malo vadiť. ja by som robila čo ma baví, priateľ by robil čo ho baví a boli by sme finančne zabezpečení
Moja mama zaraba 5x viac nez moj otec, nikdy to u nas nikomu nevadilo
A keby som zarabala tolko, co moja mama, tak by mi ani trochu nevadilo, ze chlap zaraba 5x menej
@antifunebracka jaj vlastne mas pravdu som zabudol. Dufam, ze si za to das aspon kavu v Paralelnej Polis ( » paralelnapolis.sk) - prijmaju *len* BTC a ine krypto. Maju aj zaujimave prednasky na rozne temy tykajuce sa slobody.
@antifunebracka nie Casa je uplne v pohode. Teraz som si to znova nainstaloval a v pohode sa prihlasil do mojho stareho uctu. Pouzivas nejaky password manager? Ak nie tak je sanca ze si pri registracii zadal ine heslo nez si pamatas.
@antifunebracka napis na mail co je v tom linku co som sem poslal. Btw nedavas do hesla nejake uchylne znaky s diakritikou? Je to americka firma tak je mozne, ze s tym nevedia dobre pracovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Asi by musela robiť luxusnú kurvu pre milionárov a to by mi teda vadilo
Akože áno dosť by ma to užieralo, lebo tak nejak je nastavená tá spoločnosť aj to postavenie mužov v spoločnosti počas celej histórie... ale v podstate by bolo všetko v poriadku a nemal by som s tým problém samozrejme
Tých 5k zarobíš aj tu na slovensku a to je ten "problém" v rovnici... Že už ja robím v IT takže naozaj neviem čo by mohla robiť ona aby tu legálne zarobila tých 10-15k
Ak by ale mala taky plat a vedela by od prace aj vypnut a najst si cas na rodinu, bol by som rad.
Poznam niekoho kto sa tym zivi a nezije si zle ale pri lepsej kvalifikovanej praci skoro kazdy zaraba lepsie ako on.
a jem ako prasiatko!
A keby som zarabala tolko, co moja mama, tak by mi ani trochu nevadilo, ze chlap zaraba 5x menej
Ale asi by som jej závidel.
@tommyhot A pre mentálne retardovaného Funebráka by sa nejaký ten Satoshi nenašiel?
Chcela som normálne poslať číslo účtu!
dik