Ahojte, chcela som sa tu pýtať ľudí, ktorí navštevujú myjavské gymnázium, že aké to tam je, či vedia dobre pripraviť na medicínu, šikana a že akí sú tam ľudia, či sú v pohode alebo sú taký, že odsudzujú každého, kto je trochu od nich iný
LOL Za normalnych okolnosti by som ti povedala, ze toto je na birc mega specificka otazka, ale tento gympel som sama vychodila (nie, nepotrebujem sa hrat na anonymitu, aj tak tu mam 100x svoj ksicht a polovica tejto vsivavej diery ma ma na fb alebo insta).
A akoze, nie je to ZLE gymnazium. Je tam vela skvelych ucitelov, ktori sa strasne snazia a tak, je to tam postupne prerabane napriek tomu, ze to tempo je vtipne...a tak. Rada som na tu skolu kydavala, kym som tam bola, ale asi som za nu rada
Na medicinu sa musis pripravit sama, prijimackove otazky ti ziaden ucitel na gymnaziu do hlavy nenarve. Ked si das v maturitnom rocniku vsetky seminare z bio a chem co existuju, a vynalozis aj nejaku namahu mimo, bude to ok. Plus, kym vychodis strednu, este mozno 10x zmenis nazor na to, co chces studovat.
Co sa tyka sikany a "ludi" ti ako absolvent asi nic nepoviem, lebo to sa imho lisi z roka na rok.
Neboj sa šikany, veď je to gymnázium. To je ten najlepší druh škôl. Určite tam bude kopa skvelých ľudí a učiteľov, a ak by si aj náhodou na niekoho nepríjemnejšieho narazila, určite to zvládneš.
@staphylococcus hej viem, že dosť špecifické, ale tak som dúfala, že niekto kto tam študuje alebo pozná niekoho takého by vedel povedať inak ďakujem za info
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
A akoze, nie je to ZLE gymnazium. Je tam vela skvelych ucitelov, ktori sa strasne snazia a tak, je to tam postupne prerabane napriek tomu, ze to tempo je vtipne...a tak. Rada som na tu skolu kydavala, kym som tam bola, ale asi som za nu rada
Na medicinu sa musis pripravit sama, prijimackove otazky ti ziaden ucitel na gymnaziu do hlavy nenarve. Ked si das v maturitnom rocniku vsetky seminare z bio a chem co existuju, a vynalozis aj nejaku namahu mimo, bude to ok. Plus, kym vychodis strednu, este mozno 10x zmenis nazor na to, co chces studovat.
Co sa tyka sikany a "ludi" ti ako absolvent asi nic nepoviem, lebo to sa imho lisi z roka na rok.