ale možno ak to skombinuješ s čínskym horoskopom, postavením mesiaca v danom dni, zemepisnou šírkou (všade sú iné hviezdy, čo je odtiaľ vidno), genetickými predispozíciami a prostredím, v kt. človek vyrastá a ľuďmi, s kt. sa stretáva , tak hej...
ak by sa delili podla toho v akom mesiaci a dni sa narodili, tak by to ani zdaleka nebolo len 12 skupin, najprv si to prepocitaj az potom sa pytaj take hluposti, neviem akyx 12 skupin by si takto vytvoril
@she no vytvoril by som napríklad skupiny v horoskope a mnohé ďalšie . Schválne som nepoužil v rovnakom mesiaci, lebo napr. znamenia zverokruhu zasahujú do dvoch mesiacov, ale trvajú vždy zhruba mesiac.
@murcatko tu ide o niečo uuplne ine ak mas namysli horoskopy..... ak si si niekedy vobec cital horoskop thak by si vedel ze to absolutne nie je o osude. a velmi ma zaraza ze ete sem aj zo svojej nevedomosti zakladas tuto blbu anketu, avobec ty ludia nie su rozdeleny do 12 skupin.. radsej bud ticho lebo sa v tom vobec nevyznas jasne?!!!! aj ludia vramci jedneho znamenia mozu byt uplne iny mat ine osudy je to zlozite thak sa do toho radsej neplet.. ja sa v tom tez nevyznam moc ale urcite oveeela viac ako ty
1. O čom teda sú horoskopy ak nie o osude? Podľa môjho skromného názoru, nazvime to akokoľvek, určite je to predpoveď. Rovnako ako je v novinách predpoveď počasia, taktiež je tam aj horoskop - predpoveď tvojho nasledujúceho dňa, predpoveď toho, čo sa ti stane = osudu.
2. Do koľkých sú skupín? Myslíš ascendenty? Áno, celú vec to len komplikuje. I keď neviem, podľa čoho sa to presne riadi, ale každému zo znamení sa dá tuším priradiť z 12 druhov ascendentov, čiže dokopy zhruba 144. Taktiež som našiel aj informácie, že to môže všetko závisieť aj od miesta narodenia a presného času.
Avšak je tu niečo zaujímavé. Môj otec je z dvojičiek, narodili sa v tom istom čase (minúta hore-dole), a nechápem, prečo sú títo bratia tak rozdielni, aj keď by podľa horoskopu mali mať rovnaký osud .
@Murcatko myslim že o tom co sa ti MOZE stat, cize je to len že može to thak byť, nemusi.. to tam thak aj mas napisane. vacsinou mas napisane dobre veci co by si mal spravit ne? inak sak ten otec tvoj s tym bratom maju to spolocne ze su uplne rozdielny a preto su asi v jendom znameni xD to thak moze byt... pekne pises. a su to veci čo sa ti MOZNo stane cize to neni rpesne urcene ze vsetkym ludom v otm znameni sa musi stat to iste
@lenkaska1 - takže hop alebo trop? Navyše je tu skutočnosť, že horoskopy sú častokrát z veľkej časti tvorené všeobecnými pravdami, ktoré platia pre všetkých ľudí. Môže tu teda raz za čas vzniknúť situácia, že z 5 tvrdení, ktoré sa buď stanú, alebo nestanú (bude sa mi dariť v práci/nebude), sa splnia napr. 4 a vznikne tu tak ilúzia, že horoskopy hovoria pravdu. Väčšinou sa však splní len 1-2 alebo žiadna vec, ale ľuďom to stačí, hlavne, že si prečítali o "sebe" niečo pozitívne, alebo negatívne.
A pritom sú to len povymýšľané bláboly žien v pokročilom veku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Ale pointa ti asi unikla
1. O čom teda sú horoskopy ak nie o osude? Podľa môjho skromného názoru, nazvime to akokoľvek, určite je to predpoveď. Rovnako ako je v novinách predpoveď počasia, taktiež je tam aj horoskop - predpoveď tvojho nasledujúceho dňa, predpoveď toho, čo sa ti stane = osudu.
2. Do koľkých sú skupín? Myslíš ascendenty? Áno, celú vec to len komplikuje. I keď neviem, podľa čoho sa to presne riadi, ale každému zo znamení sa dá tuším priradiť z 12 druhov ascendentov, čiže dokopy zhruba 144. Taktiež som našiel aj informácie, že to môže všetko závisieť aj od miesta narodenia a presného času.
Avšak je tu niečo zaujímavé. Môj otec je z dvojičiek, narodili sa v tom istom čase (minúta hore-dole), a nechápem, prečo sú títo bratia tak rozdielni, aj keď by podľa horoskopu mali mať rovnaký osud .
A pritom sú to len povymýšľané bláboly žien v pokročilom veku.