Na blici nieje nič také wow, čo by bolo treba skúsiť. Keď si chce niekto blicnúť, ok, raz za čas to nieje nič zlé, ja tiež občas blicujem, ale vôbec si nemyslím, že by to mal skúšať každý. Blicovanie nieje žiadna frajerina ani skúška "odvahy", proste to považujem za normálnu vec, kto chce, nech to skúsi, kto nechce, nech to nerobí, o nič aj tak nepríde...
@etelnair Ver, že ja som ten posledný koho by si nazýval matka tereza
Záškoláctvo je ale jediná vec, ktorú nikdy nepochopím. Škola je na to aby sa do nej chodilo, rovnako ako práca. Proste ja školu beriem ako úplnú samozrejmosť každodenného dňa a neexistuje, že by som si povedal "tak dnes sa mi nechce, nevyspal som sa, nejdem", proste si to nedokážem ani predstaviť.
Ľudí, ktorí chodia poza školu beriem ako neuveriteľne nezodpovedných a infantilných.
Bil by som niektoré moje spolužiačky keď vidím ako si s kabelôčkou ráno vykračujú opačným smerom ako je škola a potom na facebooku vypisujú ako úžasne bolo na kávičke v tom a tom bare a aké sú ony kúl a super, že sa vyjebali na školu.
Samozrejme na druhý deň klusajú ku katedre s ospravedlnenkou naškrabanou od ich nezodpovedných mám.
Taktiež rodičov ktorí toto podporujú nikdy nepochopím...
Možno som iný a rodičia ma vychovali zodpovedne a k istému rešpektu k určitým veciam, ale som im za to vďačný.
na blici som bola aj ja a nie len raz....hlavne stredna skola....no myslim ze normalne...hehe.....ale neoplati sa to, preoze mozete akurat chybat na tej najdolezitejsiej hodine ktora vam nepomoze ani ked si odpisete poznamky, vzdy je lepsie pocut a vydiet ako iba odpisat.
ja som prvykrat blicol az v stvrtaku pred maturou ale to mi uz bolo jedno... neboli sme trieda ktoar sa dokazala dohodnut na tom aby spolocne usla... tak som im to razne ukazal a s hlasne huciacim radiom na aute som odfrcal het....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Záškoláctvo je ale jediná vec, ktorú nikdy nepochopím. Škola je na to aby sa do nej chodilo, rovnako ako práca. Proste ja školu beriem ako úplnú samozrejmosť každodenného dňa a neexistuje, že by som si povedal "tak dnes sa mi nechce, nevyspal som sa, nejdem", proste si to nedokážem ani predstaviť.
Ľudí, ktorí chodia poza školu beriem ako neuveriteľne nezodpovedných a infantilných.
Bil by som niektoré moje spolužiačky keď vidím ako si s kabelôčkou ráno vykračujú opačným smerom ako je škola a potom na facebooku vypisujú ako úžasne bolo na kávičke v tom a tom bare a aké sú ony kúl a super, že sa vyjebali na školu.
Samozrejme na druhý deň klusajú ku katedre s ospravedlnenkou naškrabanou od ich nezodpovedných mám.
Taktiež rodičov ktorí toto podporujú nikdy nepochopím...
Možno som iný a rodičia ma vychovali zodpovedne a k istému rešpektu k určitým veciam, ale som im za to vďačný.
Z mojej nie takej dlhej, ako hustej histórie záškoláctva len nejaké tie tri, štyri dni stáli za to.
poflakovanie sa podaromnici je detinské