Určite. Ak to nie je spôsobené vážnym zdravotným obmedzením tak by ma strašne zaujímalo, čo k tomuto človeka vedie. Bože. Veď je to len stredná škola. To je taký problém si to tam odsedieť?
ide o absenciu na jednotlivých predmetoch keď máš nejaký predmet len 1x týždenne, vtedy to už môže byť problém
btw. ak máš zdravotné problémy, vybav si radšej individuálny plán, aby si sa toľko nestresoval
Ja som v druhom rocniku na strednej mala 139 a uplne v pohode vsetko bolo a ani ziaden individialny plan som nepotrebovala a nehrozili ani komisionalky Co som dobehla to som dobehla, co nie tak sa nedalo uz nic robit. Podla mna si to vybav s jednotlivymi profesormi.
@staphylococcus a ty si koľko mávala zameškaných hodín keď ti to príde moc? Veď u nás každý mal tak okolo 130 hodín za polrok zmeškaných. Nič nikdy na to nikto nepovedal. Jeden chalan mal čosi s imunitou a ten vynechal cca 400 hodín, jedine to sa riešilo.
@staphylococcus Na najlepšie gymnázim v Trnave som chodila. Kde boli okolo skoro samí jednotkári a tuším okrem mňa a jedného človeka odtiaľ všetci išli na vysoké školy, väčšinou medicína, chémia a takéto odbory
A zo ZŠ tak isto si pamätám, že okolo 130 hodín bol úplne bežný priemer.
Veď ale nevidím na tom nič zlé ako pozerám tak úplne všetci v tomto fóre okrem teba to tak mali. Ja som vždy chýbala iba keď som bola chorá / šla ma vyšetrenie, možno tak max 3 dni do polroka mi mama dovolila byť doma aj bez dôvodu.
@staphylococcus ježiši no a čo? ty totálne preháňaš ty kokos , ako keby od toho niečo záviselo. Všetci čo sme tu sme tie školy úspešne vychodili. Však sme boli decká, sem tam polaviť nikoho nezabilo s tebou musela byť na SŠ a ZŠ “fakt veľká sranda”
My sme to na škole mali normálne povolené 3 dni do polroka ospravedlnenku od rodiča a čo som sa rozprávala s inými ľuďmi tak niekde mali aj 7 dní povolených. A naozaj som sa nikdy nestretla s mladým človekom, čo by mal k tomu prístup ako ty
Skôr ty mám pocit si mala nie celkom normálnych rodičov keď z teba vyrástla takáto prudérna osoba.
@plavam_zivotom pruderna, lol, okay. Ja zas vidím ako všetci okolo mňa idú yolo bez štipky zodpovednosti a ide im o to sa TERAZ zabávať nie myslieť na budúcnosť. Takých ľudí vychovali rodičia ako tí tvoji.
Ja som bola vždy vedená k zodpovednosti a som za to našim vďačná. Preto som tam kde som, preto sa mi darí. U nás to bolo úplne normálne, som rada, že som nebola v takej ghetto triede ako mnohí tu očividne, takýto prístup k životu sa mi hnusí.
Nechávať deti doma len tak, pre boha, aj tak sú sto dní v roku prázdniny, dpč "ospravedlnenie od triedneho" sa u nás používalo, keď človeku bolo zle a nemal ako dôjsť k lekárovi/keď mal tak silné menštruačné bolesti že nevedel vstať z postele, etc. Nikdy by mi nenapadlo plýtvať tým len tak.
A to mám mamu doktorku a mohla som mať teoreticky ospravedlneniek milión desať. Na čo. Aj tak sme na strednej boli viac doma než v škole a v tej škole sa aj tak nič nerobilo. Džízs.
@staphylococcus tak si potom ty bola na ghetto škole keď sa tam nič nerobilo, my sme mali napr. chemikárku takú, že sa nám vyštudovaní z našej SŠ čo boli už na VŠ ozývali samy od seba, že na VŠ majú ľahšiu chémiu ako u tej našej chemikárky. Vždy sme mali najlepšie výsledky maturít z kraja.
Ja som síce po dvoch rokoch prestúpila a išla inam, lebo som musela študovať individuálne a hentam to moc nechceli poskytovať. Ale oni mali potom posledné dva roky dosť peklo, extrémne ťažká škola. A to len tak ma nechala doma 3 dni som myslela presne na krámové prípady. To ja považujem za len tak. Lebo menštruácia nie je choroba nech je akokoľvek neznesiteľná.
@sugy1 lenže Hollého nemala lepšie výsledky písomnych maturít ako naša Merici počas toho ako som tam študovala a ani dosť rokov predtým, neviem ako to je teraz to sa len vy mylne domnievaťe z Hollého že ste lepší
@plavam_zivotom tak to si nemala silné menštruačné bolesti, keď je to pre teba bytie doma len tak. Pre mňa to bol pregrcaný deň/deň ktorý si ledva pamätám, čo som bola na tak silných liekoch. A to ma väčšinou ešte musel prísť niekto odstrániť zo školy lebo som si nedala vysvetliť, že tam nemám ísť. Ale to je jedno.
Každopádne kombinácii mega ťažká škola a všetci majú v piči a sú doma 100+ hodín za pol rok fakt neverím, prepáč. V jednej časti ojebávaš, neviem v ktorej, ale ojebávaš.
@sugy1 no to hej ale na základe čoho je to hodnotenie?
Lebo ja teraz hovorím len ohľadom tých maturít, že viem, že v tých rokoch boli z Merici vždy lepšie výsledky! (si živo pamätám ako som to pozerala na nástenke)
Ja som mala aj 160-200 v pohode. Mna proste stredna skola nebavila a teraz na vyske malokedy chybam a chodim stale aj na nepovinne prednasky. Maturitu som dala bez problemov (az vyborne by som povedala).
@staphylococcus Tebe všeobecne záleží na takýchto prkotinách, za mňa úpirmne stredná škola ako stredná škola, nie som elitárka a neodsudzujem ľudí na základe vybratého odboru či už na SŠ alebo na VŠ, ako tu často a rada predvádzaš ty, nad nikoho sa nemám potrebu vyvyšovať ani zosmiešňovať ho na základe školy/zamerania/platu.
@sugy1 okej asi sme boli lepší len v pár rokoch v tom rozmedzí ako som tam študovala ja... ja keď som nastupovala na Merici tiež som bola v tom, že Hollého je lepšia škola a tam nám neustále trepali opak tak som to brala za pravdu
@plavam_zivotom aha, lebo túto nezmyselnú debatu som začala ja, že? Takisto som sa ja začala chváliť na aký super gympel som chodila. Na tvojom mieste by som sa asi zamyslela, kým niečo napíšem.
A ináč dá sa tam nastaviť rok, keď si tak strašne zakladáš na tom, že ste isto boli lepší, než Šugyho škola. Či vlastne, ty sa nepovyšuješ a neporovnávaš? Či ako to teda je? Protirečíme si much?
@plavam_zivotom tak áno, dôležité je že kto vám to hovoril. Oni svoju školu nezhodia, ale radšej si urobia promo. Skôr by som veril tu nezávislým a objektívnym dátam.
V konečnom dôsledku je to jedno, hodnotenie 5,5 je v pohode a obaja sa zhodneme že obe tie školy sú 100x lepšie ako arcibiskup.
Ja som mala vymeškaných väčšinou okolo 60-80 hodín, ak nerátam rok, kedy som mala individuálny plán.
Avšak absolútne ma udivuje názor Staphylo a nerozumiem tomu, čo sa má proti ľuďom, ktorí uprednostňujú YOLO život. Myslím si, že človek by si mal život užiť, robiť TO čo ho baví. Nie každý chce žiť zodpovedne. Nie každý má chuť sedieť v škole nonstop, bez JEDINEJ ZBYTOČNEJ absencie. Ak to niekoho baví, prosím (vzdelanie je fajn), ja to nikomu neberiem a pičovať či odsudzovať kvôli inému životnému štýlu je podľa mňa MEGA prízemné.
@livre lebo potom tí ľudia plačú, ako je to chyba všetkých ostatných, nie, oni za to určite nemôžu, za to môžu všetci ostatní, hlavne politici a nízke platy!
Je mi zle z takéhoto prístupu k životu, buďte si yolo koľko chcete ale niekde, kde to nevidím pls.
To, že si zodpovedná a ideš si za svojim cieľom neznamená, že si neužívaš život. Pocit úspechu a spokojnosti samého so sebou stimuluje vyplavovanie dopamínu, tj efekt podobný tomu, čo sa dostavuje pri užívaní kokaínu. Nemôžeš mi povedať, že byť zodpovedný a ísť si za svojím cieľom nie je mentally rewarding, pretože je vedecky dokázané, že áno. To len tak pre zaujímavosť.
Ale anyway, žite si ako chcete ale potom sa nesťažujte na všetko a všetkých okolo, že môžu za vaše problémy, lebo nemôžu. Každý je strojcom svojho šťastia.
@staphylococcus nie, nehovorím, že si život neužívaš. Samozrejme, prahnutie po úspechu je super, ja sa tiež rada vzdelávam ale úprimne povedané, radšej sa učím v pohodlí domova, kde mám kľud a čas a žiaden stres.
Len tak ďalej, keď som si aj čítala niektoré príspevky od teba, pôsobíš ako dosť inteligentný a mega cieľavedomý človek. Len ja to mám inak. Aj veľa iných ľudí na svete. Ale to isto vieš, toť vsjo
Pridávam sa ku Staphylo.
Tiež som nikdy len tak yolo nevymeškávala školu a prišlo mi normálne tam chodiť, ak som nemala zdravotné problémy.
A tiež mi vadí, keď sa ľudia správajú nezodpovedne a potom plačú.
@livre tak ono dosiahnuť vyššie vzdelanie bez stresu je dosť nereálne. Bolo by to pekné, ale bohužiaľ, školský systém je nastavený tak ako je a treba to rešpektovať (aspoň formálne, na oko).
A that's the thing, že s tou cieľavedomosťou sa človek proste nerodí. Teda niekto možno hej, neviem, ale to je proste vec, ku ktorej ťa má viesť výchova rodičov, a vymeškávaním školy zo srandy sa tam veru človek nedostane - keď je proste od malička vedený k tomu, že jebať, YOLO. Ja som bola od vždy problémový jedinec s maximálnym disrešpektom voči umelým autoritám, poruchami pozornosti, etc a nemať takú výchovu, akú som mala (nebola ideálna, to nie, ale efektívna jednoznačne áno) by som skončila úplne inak a dosť zle. Proste výchova, či už od rodičov, alebo od učiteľov v škole je, čuduj sa svete, potrebná.
Úspech a cieľavedomosť ti len tak z neba do náruče nespadne.
Toť vsjo.
Je síce krásne, že ju rodičia viedli k zodpovednosti, ale na tolerantnosť sa asi dakde pozabudlo.
Tak si predstav @staphylococcus , že CELÝ FUCKING ŽIVOT budeš musieť tolerovať okolo seba ľudí s odlišným prístupom k životu ako máš ty. A bude to často aj na tvojich očiach. A ak sa to TEBE nepáči, nikto ťa nenúti pri takých ľuďoch byť ale nečakaj, že ťa taký ľudia budú obchádzať.
Ja radšej budem žiť YOLO a budem mať kopu zážitkov, ako celý život žiť so žalúdočnými vredmi, nonstop neurózou a bez času na milovaných ľudí naokolo ako si tu ty písala, ty nemáš čas sa stretnúť s kamošmi niekedy aj mesiac. No a vidíš, mňa by jeblo a jeblo by ma aj na SŠ ak by som si sem tam nevydýchla aj keď zrovna nezomieram na maláriu.
@plavam_zivotom čo ti na toto povedať? Som rada, že som ťa nasrala.
A k tým zážitkom: motivačné štipendium, čo som pri nástupe na výšku za úspechy ešte zo SŠ, mi zaplatilo 3 dovolenky v zahraničí. Takže toľko k zážitkom
@staphylococcus Akože klobúk dole, ale celkom by ma pobavilo, keby sme náhodou po škole boli kolegovia, s mojím bezdôvodným ostávaním doma by som to tým pádom dotiahol ďaleko
@lostinthedark ono zase. Môj problém so zostávaním doma je ten, že to podporuje deti v lajdáctve, nie že by im na tej strednej niečo mega utieklo. Ak si aj s tým, že si zostával doma bezdôvodne poctivý a zodpovedný, tak nemám ako namietať ale well, uhhh podaktorí iní tu...
Nie je to na komisionálky, ale začni si to strážiť a keď sa dá, radšej choď prípadne si prehovor s triednym/triednou, vysvetli situáciu a určite ti pomôže a povie čo a ako sa počíta na vašej konkrétnej škole..
@staphylococcus tak vidíš a mne môj YOLO life vyniesol za posledný rok a pol päťcifernú sumu nezačínajúcu jednotkou v eurách len zatože som si odchovala šteniatka a nemusela som pri tom ani len chodiť do roboty rok som sa hrala so psíkom doma a varila som mu a potom som vychovala šteniatka.... a začalo to len jedným nápadom a stačilo trochu dôsledného zisťovania čo a ako
Tým chcem povedať len jedno. Niekomu ide yolo life a prosperuje z toho a niekomu ide zodpovedný život a prosperuje z toho a mali by sme sa navzájom tolerovať.
@plavam_zivotom uau, to je úžasný achievement, musíš na seba byť strašne hrdá.
Čo si si prišla dokázať? Že nejsť na vysokú školu nebola až taká chyba? Lebo ja už fakt strašne nechápem, kam touto konverzáciu smeruješ a úprimne, nebaví ma.
@staphylococcus
Načo teda odpovedáš na konverzáciu, ktorá ťa nebaví?
Ty si napísala, to o dovolenkách, tak som pridala argument zase z mojej strany a asi si bohužiaľ čakala, že ako mi tým vytrieš zrak, bohužiaľ sa nekonalo.
Presne tak, nie každý človek potrebuje VŠ na to aby mal šťastný život. Niekomu stačia dobré nápady. Budúci rok hodláme s priateľom začať podnikať a kludne sa môže stať, že mesačný obrat z toho podnikania bude väčší ako tvoj polročný plat.
Všetko čo tým chcem povedať, je iba odpoveď na tvoj @44 komentár. Človek nemusí celý život živoriť preto lebo nemá ambíciu mať neviem aký titul a môže byť kľudne úspešný aj kvôli tomu, že je YOLO a realizuje svoje plány. Snažím sa ti tu ako človek ukázať, že vieme byť k sebe tolerantní, aj keď sme iní, ale zjavne iba ja viem byť tolerantná a ty budeš ku mne naďalej hnusná.
Takže sa maj.
@plavam_zivotom nie, ty sa očividne snažíš si dačo dokázať "ale...ale...ja som vychovala šteniatka!" Prvý krát to bolo celkom cool. Tretí už fakt nie.
Už sa to blíži k "ale ja mám deti, to je sto krát lepšie, nez tvoja kariéra! Najväčší úspech ever!"
Maj sa aj ty.
prekvapuje ma pre koľko z vás je aj 200 vymeškaných hodín nič a teraz musím súhlasiť s názorom @staphylococcus a @tarassaco . Niektorý fakt máte o tom divné predstavy. Ako ok, nikto vám za vymeškané hodiny neodtrhne hlavu, ani to nebudete mať v životopise do práce, ale je to jedna z vecí, ktorá odlišuje zodpovedných ľudí od nezodpovedných a to aj vo vyššom veku. Ja tiež sem tam vynechám a hoci nie som žiadna jednotkárka mám pocit, že mi to chýba a musím to potom doháňať a strácam prehľad čo sa v škole deje. Niektorí argumentujete, že aspoň sa možete učiť bez stresu doma, ale potom zase vynecháte to čo sa učíte v škole teraz a čo vám pomôže na ďalšiu písomku. A aj tak určite nerobíte nič oveľa svetobornejšie keď ste doma.
Podľa mňa nieje tých 130 veľa pokiaľ máš cca 35h do týždňa, tak to vychádza že si vynechala približne jeden mesiac,čo nieje až také zlé.. Keď si vezmem že z niektorých chorôb sa človek lieči 2 týždne plus nejaké vyšetrenia... Pokiaľ máš málo známok a nemáš šancu dobehnúť, v tom prípade budeš musieť asi robiť komisionálny (ale toto by platilo, aj keby si mala 0 vymeskanych hodín)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
avšak, záleží aj na percentuálnej absencii na konkrétnych predmetoch
V prípade dlhodobých zdravotných problémov sa dá vybaviť individuálny plán, teda aspoň u nás to šlo.
btw. ak máš zdravotné problémy, vybav si radšej individuálny plán, aby si sa toľko nestresoval
A zo ZŠ tak isto si pamätám, že okolo 130 hodín bol úplne bežný priemer.
Veď ale nevidím na tom nič zlé ako pozerám tak úplne všetci v tomto fóre okrem teba to tak mali. Ja som vždy chýbala iba keď som bola chorá / šla ma vyšetrenie, možno tak max 3 dni do polroka mi mama dovolila byť doma aj bez dôvodu.
Mimo toho že fakt nechápem ako sa dá byť chorý 4 týždne do pol roka, som fakt vďačná za normálnych rodičov momentálne.
My sme to na škole mali normálne povolené 3 dni do polroka ospravedlnenku od rodiča a čo som sa rozprávala s inými ľuďmi tak niekde mali aj 7 dní povolených. A naozaj som sa nikdy nestretla s mladým človekom, čo by mal k tomu prístup ako ty
Skôr ty mám pocit si mala nie celkom normálnych rodičov keď z teba vyrástla takáto prudérna osoba.
Ja som bola vždy vedená k zodpovednosti a som za to našim vďačná. Preto som tam kde som, preto sa mi darí. U nás to bolo úplne normálne, som rada, že som nebola v takej ghetto triede ako mnohí tu očividne, takýto prístup k životu sa mi hnusí.
Nechávať deti doma len tak, pre boha, aj tak sú sto dní v roku prázdniny, dpč "ospravedlnenie od triedneho" sa u nás používalo, keď človeku bolo zle a nemal ako dôjsť k lekárovi/keď mal tak silné menštruačné bolesti že nevedel vstať z postele, etc. Nikdy by mi nenapadlo plýtvať tým len tak.
A to mám mamu doktorku a mohla som mať teoreticky ospravedlneniek milión desať. Na čo. Aj tak sme na strednej boli viac doma než v škole a v tej škole sa aj tak nič nerobilo. Džízs.
Ja som síce po dvoch rokoch prestúpila a išla inam, lebo som musela študovať individuálne a hentam to moc nechceli poskytovať. Ale oni mali potom posledné dva roky dosť peklo, extrémne ťažká škola. A to len tak ma nechala doma 3 dni som myslela presne na krámové prípady. To ja považujem za len tak. Lebo menštruácia nie je choroba nech je akokoľvek neznesiteľná.
Každopádne kombinácii mega ťažká škola a všetci majú v piči a sú doma 100+ hodín za pol rok fakt neverím, prepáč. V jednej časti ojebávaš, neviem v ktorej, ale ojebávaš.
» skoly.ineko.sk/search/?search=...
Je 7,5 a 5,5 už nie celkom zanedbateľný rozdiel.
Lebo ja teraz hovorím len ohľadom tých maturít, že viem, že v tých rokoch boli z Merici vždy lepšie výsledky! (si živo pamätám ako som to pozerala na nástenke)
» skoly.ineko.sk/metodika/...
Pokojne tie profily rozklikni a porovnaj aj len maturity, Hollého vyhráva 7,6 vs 6,8.
@sugy1 okej asi sme boli lepší len v pár rokoch v tom rozmedzí ako som tam študovala ja... ja keď som nastupovala na Merici tiež som bola v tom, že Hollého je lepšia škola a tam nám neustále trepali opak tak som to brala za pravdu
A ináč dá sa tam nastaviť rok, keď si tak strašne zakladáš na tom, že ste isto boli lepší, než Šugyho škola. Či vlastne, ty sa nepovyšuješ a neporovnávaš? Či ako to teda je? Protirečíme si much?
V konečnom dôsledku je to jedno, hodnotenie 5,5 je v pohode a obaja sa zhodneme že obe tie školy sú 100x lepšie ako arcibiskup.
Avšak absolútne ma udivuje názor Staphylo a nerozumiem tomu, čo sa má proti ľuďom, ktorí uprednostňujú YOLO život. Myslím si, že človek by si mal život užiť, robiť TO čo ho baví. Nie každý chce žiť zodpovedne. Nie každý má chuť sedieť v škole nonstop, bez JEDINEJ ZBYTOČNEJ absencie. Ak to niekoho baví, prosím (vzdelanie je fajn), ja to nikomu neberiem a pičovať či odsudzovať kvôli inému životnému štýlu je podľa mňa MEGA prízemné.
Je mi zle z takéhoto prístupu k životu, buďte si yolo koľko chcete ale niekde, kde to nevidím pls.
To, že si zodpovedná a ideš si za svojim cieľom neznamená, že si neužívaš život. Pocit úspechu a spokojnosti samého so sebou stimuluje vyplavovanie dopamínu, tj efekt podobný tomu, čo sa dostavuje pri užívaní kokaínu. Nemôžeš mi povedať, že byť zodpovedný a ísť si za svojím cieľom nie je mentally rewarding, pretože je vedecky dokázané, že áno. To len tak pre zaujímavosť.
Ale anyway, žite si ako chcete ale potom sa nesťažujte na všetko a všetkých okolo, že môžu za vaše problémy, lebo nemôžu. Každý je strojcom svojho šťastia.
Len tak ďalej, keď som si aj čítala niektoré príspevky od teba, pôsobíš ako dosť inteligentný a mega cieľavedomý človek. Len ja to mám inak. Aj veľa iných ľudí na svete. Ale to isto vieš, toť vsjo
Tiež som nikdy len tak yolo nevymeškávala školu a prišlo mi normálne tam chodiť, ak som nemala zdravotné problémy.
A tiež mi vadí, keď sa ľudia správajú nezodpovedne a potom plačú.
A that's the thing, že s tou cieľavedomosťou sa človek proste nerodí. Teda niekto možno hej, neviem, ale to je proste vec, ku ktorej ťa má viesť výchova rodičov, a vymeškávaním školy zo srandy sa tam veru človek nedostane - keď je proste od malička vedený k tomu, že jebať, YOLO. Ja som bola od vždy problémový jedinec s maximálnym disrešpektom voči umelým autoritám, poruchami pozornosti, etc a nemať takú výchovu, akú som mala (nebola ideálna, to nie, ale efektívna jednoznačne áno) by som skončila úplne inak a dosť zle. Proste výchova, či už od rodičov, alebo od učiteľov v škole je, čuduj sa svete, potrebná.
Úspech a cieľavedomosť ti len tak z neba do náruče nespadne.
Toť vsjo.
Je síce krásne, že ju rodičia viedli k zodpovednosti, ale na tolerantnosť sa asi dakde pozabudlo.
Tak si predstav @staphylococcus , že CELÝ FUCKING ŽIVOT budeš musieť tolerovať okolo seba ľudí s odlišným prístupom k životu ako máš ty. A bude to často aj na tvojich očiach. A ak sa to TEBE nepáči, nikto ťa nenúti pri takých ľuďoch byť ale nečakaj, že ťa taký ľudia budú obchádzať.
Ja radšej budem žiť YOLO a budem mať kopu zážitkov, ako celý život žiť so žalúdočnými vredmi, nonstop neurózou a bez času na milovaných ľudí naokolo ako si tu ty písala, ty nemáš čas sa stretnúť s kamošmi niekedy aj mesiac. No a vidíš, mňa by jeblo a jeblo by ma aj na SŠ ak by som si sem tam nevydýchla aj keď zrovna nezomieram na maláriu.
A k tým zážitkom: motivačné štipendium, čo som pri nástupe na výšku za úspechy ešte zo SŠ, mi zaplatilo 3 dovolenky v zahraničí. Takže toľko k zážitkom
Tým chcem povedať len jedno. Niekomu ide yolo life a prosperuje z toho a niekomu ide zodpovedný život a prosperuje z toho a mali by sme sa navzájom tolerovať.
Čo si si prišla dokázať? Že nejsť na vysokú školu nebola až taká chyba? Lebo ja už fakt strašne nechápem, kam touto konverzáciu smeruješ a úprimne, nebaví ma.
Načo teda odpovedáš na konverzáciu, ktorá ťa nebaví?
Ty si napísala, to o dovolenkách, tak som pridala argument zase z mojej strany a asi si bohužiaľ čakala, že ako mi tým vytrieš zrak, bohužiaľ sa nekonalo.
Presne tak, nie každý človek potrebuje VŠ na to aby mal šťastný život. Niekomu stačia dobré nápady. Budúci rok hodláme s priateľom začať podnikať a kludne sa môže stať, že mesačný obrat z toho podnikania bude väčší ako tvoj polročný plat.
Všetko čo tým chcem povedať, je iba odpoveď na tvoj @44 komentár. Človek nemusí celý život živoriť preto lebo nemá ambíciu mať neviem aký titul a môže byť kľudne úspešný aj kvôli tomu, že je YOLO a realizuje svoje plány. Snažím sa ti tu ako človek ukázať, že vieme byť k sebe tolerantní, aj keď sme iní, ale zjavne iba ja viem byť tolerantná a ty budeš ku mne naďalej hnusná.
Takže sa maj.
Už sa to blíži k "ale ja mám deti, to je sto krát lepšie, nez tvoja kariéra! Najväčší úspech ever!"
Maj sa aj ty.