@vsakpredsajaa práve taká ta bohatšia spoločnosť je najviac chudobná, ver mi ...
Z toho ale vychádza že áno hanbia sa.
Jeden pred druhym riesia povrchnosti a neskutočné sračky. Nemajú pochyb o hodnotách v živote. Z celého môjho posobenia v jedej firme som spoznal 1-2ludí čo boli naozaj bohatí, že si vážili to čo majú a žijú.
ale inak to podla mna zavisi od toho, ake ma dotycny clovek sebavedomie.. ak si je vedomy vlastnej ceny, a vie ze zije cestne, svojou pracou sa uzivi, praca ho velmi bavi, ale nezarobi vela tak sa nema preco hanbit a zrejme sa ani nehanbi
ja si osobne myslim ze chudobny clovek je vnutorne stastnejsi nez bohaty. dnes je pokrivena doba kedy hmota vitazi nad duchom. ale som presvedceny ze chudobni ludia ktori sa netrapia nezmyselnostami si ten zivot uzivaju viac
Možno je to trochu od témy,ale všimol som si,že ludia,ktorí sú chudobní,tak sa neradi sťažujú a povedia niečo v zmysle "hlavne,že sme zdraví", a tí, čo natom finančne nie sú zle a majú sa celkom dobre, tak sa radi posťažujú,ako sa im ťažko žije. Možno vy máte iné skúsenosti, ludia sú všelijakí, ale ja to vo svojom okolí vidím takto.
A k téme: ja som chudobný a narovinu to priznávam, hanbím sa za iné veci,nie za finančnú situáciu.
finančne sme na tom nikdy neboli dobre a hlavne na základnej mi to decká dali vyžrať, takže tá hanba tam vždy bola a závidela som im. ale keď som začala pracovať , tak som si povedala že si radšej tie peniaze odmakám a budem môcť sama povedať, že som si niečo kúpila za vlastné, akoby som mala žobrať od ocinka alebo od maminky a potom sa povyšovať nad ostatných.
ja pochádzam z chudobnejších pomerov, ked som bola mladšia, často som sa hanbila za svoju rodinu že nemáme take veci ako mali kamaráti okolo mna a podobne ale ako som dospela pochopila som, že práve hodnoty sú niekde úplne inde a som hrdá na to z akej rodiny som a ako žijeme a som vďačná za to, že som nie vždy dostala všetko čo som chcela, myslím že si viem teraz viac vážiť veci a keď niečo chcem, viem si na to zarobiť... nemám sa za čo hanbiť a nemam komu čo závidieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Najviac keď sa pohybuje v bohatšej spoločnosti.
Z toho ale vychádza že áno hanbia sa.
Jeden pred druhym riesia povrchnosti a neskutočné sračky. Nemajú pochyb o hodnotách v živote. Z celého môjho posobenia v jedej firme som spoznal 1-2ludí čo boli naozaj bohatí, že si vážili to čo majú a žijú.
Je to smutné ale žial bohatstvo dnes neznamená to čo máš na mysli ty, ale financie.
A k téme: ja som chudobný a narovinu to priznávam, hanbím sa za iné veci,nie za finančnú situáciu.