Myslíte si ze keby kdosi prepadol večer obchod na okraji mesta tak ho chytia?
Myslíte ze ak by niekdo vytvoril plán fakt dobrý na prepadnutie obchode na okraji mesta alebo niekedy o 23:00 prepadol niakych ľudí na okraji mesta a nezachytila by to kamera tak by ho chytili? Ak hej tak ako? Ako by mohli zistiť ze to bol zrovna on??? A
@sexywoman nešiel by som nikoho prepadávať to robia len zúfalci a hlupáci ...
a myslím si že áno, chytili by ho ... pretože takýto hlupák ktorý to urobí nie je natolko geniálny aby domyslel všetky veci do detailu a teda by urobil nejakú chybu (čo je viac ako isté, pretože už len prepadávať obchod je chyba sama o sebe) ... a teda by ho chytili
keď by som nemal ukradnúť aspoň 50 tisíc love, tak tam ani nejdem...
a vôbec, ani nad takým niečim nerozmýšľaj, lebo skôr či neskôr ťa chytia a pôjdeš do basy a tam sú nebezpeční chlapci
Chytia, lebo pohotovostne motorizovane policajne jednotky jazdia po celom slovensku a ked prepadnes hoc jaky obchod hockedy a ich zavolaju ta maju do polhodiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a myslím si že áno, chytili by ho ... pretože takýto hlupák ktorý to urobí nie je natolko geniálny aby domyslel všetky veci do detailu a teda by urobil nejakú chybu (čo je viac ako isté, pretože už len prepadávať obchod je chyba sama o sebe) ... a teda by ho chytili
keď by som nemal ukradnúť aspoň 50 tisíc love, tak tam ani nejdem...
a vôbec, ani nad takým niečim nerozmýšľaj, lebo skôr či neskôr ťa chytia a pôjdeš do basy a tam sú nebezpeční chlapci
Ak by to mal skutočne veľmi predcízne pripravené, myslím že šanca že ho chytia je malá. Až žiadna.
Ide o predcíznosť. Nič viac.