keby mali vsetci aspon polku piercov ako ja, aspon polku casu co venujem vlasom aj ja by venovali aj oni, neboli by to keketni ozrani a zhulenci a boli by inteligentni tak by som sa medzi nimi nevedela najst idealneho partnera, vsetci by boli aspon polosuper
asi by to nebol dobrý nápad... ešte keby mám svoju jednu kópiu dajme tomu---
ale ak by mali po zemi chodiť ľudia všetci uplne rovnakí no to by bola asi katastrofa
a možno nie možno by sa lahšie rozhodovalo o svetových veciach... neboli by spory.. ale vlastne aj v jednom človeku sa nájdu spory--- takže asi by aj tak boli
všetci ludia sú takí akí sú bud na to, aby zmenili ostatných, alebo sú aj tí druhí, ktorí sa majú k lepšiemu zmenit sami.....ja patrím k tej druhej skupine, a myslím že z takéhoto hladiska je vela takych ludi, a je to správne, teda ak si ten človek uvedomí že sa má zmeit
asi by to nedopadlo najlepšie kebyže sú všetci ako ja, ale ktovie. Ale na druhej strane asi by to nefungovalo kebyže sú všetci rovnaký, takto ako to je to proste má byť asi teda
@virtualgirl aj ja si hovorím potom by to už bola skupina ľudí, ale mohlo by sa stať aj to, že by sa nezniesli, čo je vlastne to isté, keď sa neznesiem sama so sebou
Myslím, že ani jeden variant by nebol práve šťastný - chýbala by tu tá rozdielnosť. Nedokážem si predstaviť, že by boli všetci rovnakí - v tom nehrá úlohu, AKO veľmi AKÍ.
Keby boli všetci ľudia rovnako zmýšľajúci ako ja, tak by bol celý svet fungoval tak ako si to predstavujem, a to by sa mi páčilo A všetci by bolí milí, dobrosrdeční, priateľskí, úžasní, skvelí a určite nie namyslení Ale nie... Niekedy sa mi páči, že nezapadám do davu a som tak "trošku" outsider
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale ak by mali po zemi chodiť ľudia všetci uplne rovnakí no to by bola asi katastrofa
a možno nie možno by sa lahšie rozhodovalo o svetových veciach... neboli by spory.. ale vlastne aj v jednom človeku sa nájdu spory--- takže asi by aj tak boli
ták neviem
ja momentálne delím ľudí na tri skupiny: moji viac menej priatelia, kurvy a neznámi (tu napríklad patríš ty, lebo si mne neznámy človek)
A dávam za pravdu @2