@fakecocacolazero ale uz ovladali pocasie v japonsku , nebol sneh pred par rokmi, tak vystrelili raketu s roznymi látkami do vzduchu a mesiac mali kalamitu skoro bez prestávky
dnes ráno som pozerala, že má dnes celý deň pršať a už tri hodiny neprší akože, keď to teraz nevedia predpovedať ani deň dopredu, tak pochybujem, že niekedy budú vedieť na viac dní
@delica Najprv by som si naštudoval ako vznikajú zrážky až potom by som zo seba robil debila, ktorý tvrdí že"chemtrails" existujú. Pre boha, veď toto sa preberá na základnej škole v 7. ročníku
@fatales zvláštne že ľudia ako delica este existuju "vlada rozprašuje kovy do ovzdusia, aby sa ludia infikovali chorobami" zomieram
@cocolino17 chjaj, veď som tak očividný troll... mala by som asi používať viac smajlíkov aby ľudia vedeli, že žartujem. Nikto normálny predsa nemôže veriť na chemtrails.
@cocolino17 uhm, nie je tam smajlík. Nepoužívam smajlíky, keď som sarkastická lebo je väčšia šanca, že tomu niekto uverí. Len som zabudla, že som na internete kde nie je tak značný kontext mojej osoby + že sa môžu vyskytnúť noví užívatelia, ktorí ešte nenarazili na moje trápny vtípky.
@delica Jasné a riadia to Anunnaki zo základňou na mesiaci z 5 dimenzie ktoré sa pojebali z ľudoopmi. Tiež by som veril v tieto Ickeho rozprávky keby mali logiku. Odporúčam youtube kanál Maxwellovi demoni aby sme nežili v bludoch. Skôr verím v NWO ako v to že na Slovensku niekto pomocou chemtrails mení počasie. Naký kokot by to už robili ? Kondenzovaná stopa neexistuje ? Však ani nevieš čo to je. Neučili ťa tie dokumenty overovať si informácie ?
Pri predpovedi pocasia na mna pride porucha pozornosti a nedavam to proste. Furt som nevhodne oblecena a stoji mi to za to, proste predpoved pocasia je zhruba tak nudna vec ako O 5 minut 12. Takze pre mna total nezaujem o nejaku extra presnost, ziadna zmena...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
momentalne ma zaujima ake pocasie bude zajtra a ako je dnes a to celkom vychadza
Bolí ma vlani zlomené rameno = ochladenie
@fatales zvláštne že ľudia ako delica este existuju "vlada rozprašuje kovy do ovzdusia, aby sa ludia infikovali chorobami" zomieram
kašlať birdz
Nah, ale i tak som sa zasmiala.
Dobru noc
je tu niekto kto ju pochopil?