dobrá otázka . Zistila som, že narábať s peniazmi dlhodobo - je veda. Správne ich investovať a tak. Peniaze sú ako voda, na jednej strane ich je dostatok, na druhej sa vyparujú. Nedajú sa napríklad sporiť . Samotné peniaze. Treba ich otáčať, správne investovať. Nie je to ľahké, kedže ma to nikto neučil a nikde sa o tom nehovorí.
najlepsie je vkuse pracovat a dlzene peniaze (vzdy za vas niekto nieco plati, ci uz rodicia, skola...alebo niekto, od koho si poziciate, banka, znamy...) investovat tak aby ked uz pride doba splatky ste mali to pozicane mnozstvo penazi zdvojnasobene a teda zarabat na poziciavani si, to by malo byt investovanie. lebo inak sa prepadnete casom do nizsich prijmov. vlastne vsetko co clovek robi ma urcity vplyv na peniaze, len je potrebne nezahadzovat sa s niecim, co moc nema cenu. len teda nemam kontrolu nad peniazmi velmi a s pojmami v obl ekonomiky neviem ani zdaleka pracovat dostatocne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov