Pri učení, kde spotrebujem množstvo energie, tak proste ju potrebujem rýchlo naspäť, čiže jasná voľba áno. Ale keď som bola chorá a nemohla som ju tak v pohodičke som sa od nej odnaučila a nechýbala mi Je to také aj aj, ale tak maškrtná som dosť
Ako kde
Keď som sama doma alebo iba s priateľom tak nežeriem nič sladké, ani jedlá sladké v podstate
Prídeme ale k nám domov kde to chálujú pomerne vo veľkom tak sa samozrejme s radosťou pridáme, prídeme odtiaľ dožratí že je nam ešte týždeň z toho zle
A kedže sme sa k nim teraz na dočasne nasťahovali žerieme to ako chorí. Plus 4 kg sú toho dôkazom ale keď odídeme zas neuvidím nič sladké/prílišne cukrové ako je rok dlhý tak neviem či som či nie som závislá od cukru.
A este ako! Na ranajky by som len palacinky/lievance/babovky jedol, na obed buchty a vecer tiez nejake kolace! A cokoladu na desiatu/olovrant.. ale tak jem to co je doma navarene nastastie a nemozem si dovolit tolko minat na sladke, no a potom len kila idu hore, teda si to musim strazit.
Určite nie Nedávno som ho obmedzila z 2 sladkostí denne na jednu sladkosť za týždeň, a to mi bohato stačí, ako som zistila Úplne odstrániť by som ho asi nedokázala, lebo sladké je mňam, ale zaobídem sa bez neho aj dlhšiu dobu bez väčšieho zúfalstva Ja i tak radšej slané jedlá
Nepijem sladke napoje ziadne. Sladke hlavne jedla si davam vynimocne, ale prezila by som bez nich. Jogurty som jedla 10+ rokov denne, ale uz omnoho menej. Nejaku tycinku atd som zvyknuta mat denne, vedela by som ich jest menej, ale nie uplne vylucit. A musiiiiim mat ovocie, potrebujem ho k zivotu.
Som strasne a neznasam to niekedy. som otrok cukru a raz ma to zabije.
par krat som sa uz aj snazila od toho odnaucit ale vydrzat mi to nevydrzalo, aj ked to celkom slo. je jednoduchsie jest nezdravo.
Kks, inak písanie bez diakritiky pôsobí strašne sedlácky.
no sladké vody nepijem skoro vôbec, sladkosti nejedávam skoro vôbec, ešte občas také že zdravé lievance alebo palacinky alebo rôzne cereálie, kaše a takisto sladké jedlá občas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Alebo ho mám vyslovene pod nosom alebo nemám jesť čo iné
Chuť na sladké ako také mám ozaj len výnimočne
Keď som sama doma alebo iba s priateľom tak nežeriem nič sladké, ani jedlá sladké v podstate
Prídeme ale k nám domov kde to chálujú pomerne vo veľkom tak sa samozrejme s radosťou pridáme, prídeme odtiaľ dožratí že je nam ešte týždeň z toho zle
A kedže sme sa k nim teraz na dočasne nasťahovali žerieme to ako chorí. Plus 4 kg sú toho dôkazom ale keď odídeme zas neuvidím nič sladké/prílišne cukrové ako je rok dlhý tak neviem či som či nie som závislá od cukru.
Nepijem sladke napoje ziadne. Sladke hlavne jedla si davam vynimocne, ale prezila by som bez nich. Jogurty som jedla 10+ rokov denne, ale uz omnoho menej. Nejaku tycinku atd som zvyknuta mat denne, vedela by som ich jest menej, ale nie uplne vylucit. A musiiiiim mat ovocie, potrebujem ho k zivotu.
par krat som sa uz aj snazila od toho odnaucit ale vydrzat mi to nevydrzalo, aj ked to celkom slo. je jednoduchsie jest nezdravo.
Kks, inak písanie bez diakritiky pôsobí strašne sedlácky.