Samozrejme že by mala byť samozrejmosťou. Lenže "hrdinovia" toleranciu berú ako ich urážku lebo podstata tolerancie je v tom, že je treba prijať niečo/niekoho a nemyslieť iba na seba.
Tolerancia čoho ?? Lebo tolerovať môžeš hocičo? Ja napríklad netolerujem chlapa, ktorý tlčie svoju ženu. Či bandu, ktorá utýra k smrti psa. Tiež nebudem tolerantná k hlučným susedom, ktorý nevedia, že po 12. hod. si nemajú púšťať hudbu na plné gule. Alebo netolurejem rasistov. Takže najprv je otázka, čo konkrétne chceš tolerovať?
@torpedo08 no kurvašák, to je to nad čím som rozmýšľal, že čo mám večer robiť..........idem si už aj naliať dvojitú KBŠ s minerálkou.........nazdravičko..........filip
@dsimca to čo píšeš je krásny prejav netolerantnosti netolerancie
chlap mláti ženu - z nejakého dôvodu ktorý mu vadí, napr. videl ju s niekym iným a nechce jej tolerovať stretávať iných ľudí, povedala mu nech už nepije a jemu sa to nepáči...
hlučný sused - netolerantný k ostatným susedom
rasista - treba vysvetľovať?
týranie zvierat, to by sa dalo vysvetliť ako netoler. k životu
@christopherpd chcela som tým povedať, že ja netolerujem takýchoto ľudí, je rozdieľ medzi tolerovať a tolerovať, čo tolerovať? lebo sú veci, ktoré sa tolerovať jednoducho nedajú.
zaleži čo tolerovať niečo čo je proti môjmu postoju tak sa tolerovať neda da sa to do určitej miery prehliadať ale v priamej konfrontacii určite nie tolerovať ....Potom taky človek čo všetko toleruje je skôr nejaky taky čo nema vlastny nazor a silu ho prezentovať ...keď si necha takpovediac všetko páčiť
tolernacia je velmi doleztia pre dobre mdzilduske vztahy,mala by byt v rodinach,v priatelstve,manzelstve,laske ale aj vsade inde,tvori proste zaklad spokojnsoti na oobch stranach,ale zase nesmie prekrocit istu hranicu a stast sa az lahsotajnosotou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
presne to som išiel napísať
mala by, neni, damn it
Samozrejme že by mala byť samozrejmosťou. Lenže "hrdinovia" toleranciu berú ako ich urážku lebo podstata tolerancie je v tom, že je treba prijať niečo/niekoho a nemyslieť iba na seba.
chlap mláti ženu - z nejakého dôvodu ktorý mu vadí, napr. videl ju s niekym iným a nechce jej tolerovať stretávať iných ľudí, povedala mu nech už nepije a jemu sa to nepáči...
hlučný sused - netolerantný k ostatným susedom
rasista - treba vysvetľovať?
týranie zvierat, to by sa dalo vysvetliť ako netoler. k životu