Velmi zalezi coho sa ta zmena tyka...nie vzdy je to posun vpred, niekedy su proste ludia slabi a namiesto toho aby bojovali radsej urobia zmenu ktora bude pre nich lahsia...kazda zmena so sebou prinasa iste rozhodnutia a opatrenia...ja sa zmien nebojim, ani tych raznych, ale doslova neznasam nahodne zmeny inych ludi urobene na poslednu chvilu ktore ma ovplyvnuju...
@moonshine ak by som hneď menila všetko, s čím nie som spokojná a nedala tomu ani šancu, už by som prišla o strašne veľa vecí... Kým sa nejedná o naozajstné utrpenie, myslím si, že nie je zlé nad niektorými vecami prižmurovať oči a spraviť si pomyselnú "váhu" plusov a mínusov
taky príklad jeden:
žena ktorá je v požehnanom stave a tento zmení následkom interupcie, sa už nedá pokladať za život ale smrť a to dokonca dvojitú, zabila decko, zabila dušu v sebe,lebo ju darovala diablovi...
a je jedno či bola znásilnená, otehotnela incesom, plod je chorý a pod....
všetko sa pokladá za vraždu, tieto ženy ak by si ten plod ponechali a zomreli napr. by pri pôrode stali by sa mučeníčkami božími a v ten okamih ako zažmúria oči spočinú a dostanú miesto v nebi po boku Boha Stvoriteľa...
tu ide len a len o lásku k Bohu, vedieť sa obetovať a vedieť pretrpieť všetko to strašne čo museli prežiť na svojom tele, to strašné poníženie, žiaľ a bolesť....
ináč pre tých, ktorí si myslia, že ten plod zahynul sú na omyle, tieto deti vyrastajú v nebi, taká je vôľa Boha Stvoriteľa, také je Jeho milosrdenstvo...
a tomúto sa hovorí skutočná zmena, zmena zo zlého sveta na svet vo večnom živote v láske, kde už neexistuje, bolesť, násilie, plač a smrť...
Na jednu stranu - ano, vsetko sa meni, veci sa musia menit, napredovat, tak to ma byt a tak to musi byt. Meni sa vsetko okolo nas a my sa musime tiez.
Na druhu stranu z mojho subjektivneho pohladu - zmena je smrt. Zmena su pre mna zachvaty paniky, pocity neistoty...
Ja si myslím že je podstatné robiť to čo vám srdce káže, to po čom túžite ..a ak je to zmena, tak prečo nie? ...a viete čo je podľa mňa život? Cítiť kvapky dažďa na svojom tele ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@willbebetter Pracovať na sebe nech pozmeníš hru
či chceme alebo nie
Zmena vedie vzdy k lepsiemu.
To mi jebe, nevšímajte si to.
žena ktorá je v požehnanom stave a tento zmení následkom interupcie, sa už nedá pokladať za život ale smrť a to dokonca dvojitú, zabila decko, zabila dušu v sebe,lebo ju darovala diablovi...
a je jedno či bola znásilnená, otehotnela incesom, plod je chorý a pod....
všetko sa pokladá za vraždu, tieto ženy ak by si ten plod ponechali a zomreli napr. by pri pôrode stali by sa mučeníčkami božími a v ten okamih ako zažmúria oči spočinú a dostanú miesto v nebi po boku Boha Stvoriteľa...
tu ide len a len o lásku k Bohu, vedieť sa obetovať a vedieť pretrpieť všetko to strašne čo museli prežiť na svojom tele, to strašné poníženie, žiaľ a bolesť....
ináč pre tých, ktorí si myslia, že ten plod zahynul sú na omyle, tieto deti vyrastajú v nebi, taká je vôľa Boha Stvoriteľa, také je Jeho milosrdenstvo...
a tomúto sa hovorí skutočná zmena, zmena zo zlého sveta na svet vo večnom živote v láske, kde už neexistuje, bolesť, násilie, plač a smrť...
...vlastne... nič
a to naše tam, je už o kúsok ďalej
@rici135 Aj alkohol je pes, a pes je najlepší priateľ človeka
Na druhu stranu z mojho subjektivneho pohladu - zmena je smrt. Zmena su pre mna zachvaty paniky, pocity neistoty...