Ahojte..Ide o to,že som strašne hanblivá a tichá..Kamaráti ma cez leto pozvali na chatu,a samozrejme tam bude aj alkohol a nechcem byť celý čas len ticho ako to u mňa býva zvykom..Nikdy predtým so nepila,tak neviem,čo alkohol so mnou urobí..Myslíte si,že
Och, toto je obrovský problém dnešného sveta. Ľudia sa nechajú stiahnuť ostatnými, aby zapadli. Ale nič v zlom, my sme sa tiež v 12tich opíjali tak, že sme ani nevedeli o svete . A áno, budeš komunikatívnejšia, zábavnejšia (aspoň podľa teba) a po pár zážitkoch s alkoholom budeš aj obľúbenejšia, pretože sa s veľa ľuďmi zblížiš.
ja by som si najprv odskúšala, čo so mnou chlast robí niekde mimo takej akcie, bohužial, moje prvé pitie zle dopadlo , podľa toho viem, koľko môžem, aby som náhodou nepovedala alebo nerobila niečo, čo nechcem , ale rozviaže sa ti jazyk určite, podľa mňa
urcite ano, ale davaj pozor, kolko toho do seba davas...ja tiez nie som komunikativny a spolocensky typ a na chate to dopadlo tak, ze som celu noc pretancoval a predjoval potom som uz nevedel zaostrit na decky tak som prestal
Keď si dáš do nálady tak ti jazyk rozviaže.. =D Ale ak sa ožereš tak ti ho skôr domotá... Treba si dávať pozor.. Ale keď piješ prvý krát tak nevieš že kde máš hranicu... =D
je to hanba takto písať verejne, že sa chceš opiť, žena je jemne a citlivé stvorenie, alkohol jej určite nepridá na sebavedomí, kráse a na rozume:/............filip
Ak sa dostaneš do partie dobrých ľudí, tak to pôjde aj bez chlastu. Ak bude riešiť nejaká zaujímavá téma a máš k nej čo povedať, tak to proste povedz. Prvotný ostych odpadne a potom to už pôjde hladko.
I keď áno, chlast je asi rýchlejší a jednoduchší spôsob...
ono zalezi ja som niekedy brutalne agresivna a boli ma hlava a inokedy preskakujem fazu bujarej zabavy a zacinam depresivne vylievanie citov a rozpravanie svojho zivotneho pribehu
ak si nikdy nepila tak to nedojeb lebo to nebudes vediet
@lucy3 nerob to..ja som tiez ticha ,v skole maju zo mna obcas srandu,ale na alkohol sa nikdy zlakat nedam...za prve-nechuti mi..za druhe-radsej ostanem ticha a najdem si niekolko kamaratov ktori ma budu brat aka som...nebudem zacinat s alkoholom len aby som zapadla....ty si sice povies ze len trosku,nie opit sa,ibaze to sa bude nabalovat..potom ta znova pozvu,znova si das aby si bola zhovorciva a zase a zase..:/
pravdepodobne budes komunikativnejsia, ale pozor aby si to neprehnala... lebo ako uz niekto pisal, casto sa po alkohole prave ti najhanblivejsi stavaju tymi najukecanejsimi a kludne sa ti moze stat ze budes spolocenskejsia viac ako by sa ti pacilo a rano sa budes za seba slusne hanbit
daj si maximálne 4-5 pohárikov, keďže si nikdy nepila tak už toto ťa sundá, po dvoch sa už budeš cítiť uvolnenejšie a po piatich už budeš mleť samé nezmysli... hlavne to nepreháňaj z alkoholom, lebo by chata mohla skončiť nie len rozviazaným jazykom ale aj rozviazanými nohamy, a ani si to nebudeš pamätať...
No,, pravdupovediac, svojim sposobom,je natom kus pravdy...človek potom straca kontrolu často nad sebou.No zaleži ,aj od toho do akej miiery sa opiješ.Ak len tak trocha do nalady,tak podla mna budeš sa asi citit tak uvolnenejsia,, budeš asi kusa viac odvažliva.No tažko povedat.. u každeho je to inak,, niekomu stačii fakt malo a vyvadza jak blazon.. niekto ked je opity, je agresivny,iny sa smeje a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
( teda aspon mne rozviazal )
a časom to hádam bude lepšie aj bez alkoholu
I keď áno, chlast je asi rýchlejší a jednoduchší spôsob...
ak si nikdy nepila tak to nedojeb lebo to nebudes vediet
ňa, ale zajtra sa pre zmenu môžeš opiť ty a vyznávať mi lásku!
ja nemám vôbec chuť
@simka sak ty budes mat chut, toho sa nebojim aspon vinys, hm?
A ved nemusime nic take alkoholicke vlastne chlentat furt
a po tých nociach s alkoholom je zo mňa šou-man v triede
vsetko treba skusit
daj si maximálne 4-5 pohárikov, keďže si nikdy nepila tak už toto ťa sundá, po dvoch sa už budeš cítiť uvolnenejšie a po piatich už budeš mleť samé nezmysli... hlavne to nepreháňaj z alkoholom, lebo by chata mohla skončiť nie len rozviazaným jazykom ale aj rozviazanými nohamy, a ani si to nebudeš pamätať...
ale to sa chceš vždy opiť keď budeš chcieť byť "menej hanblivá?", tak to sa z teba zanedlho stane alkoholik
Skôr sa hlavne vystríhaj sexu. Na 100 percent tam budú nejaký ľudia ktorým ide iba o to... Ak nie valná väčšina
Jednoducho nejak to preži, dávaj si pozor, keď sa vrátiš budeš mať predstavu čo a ako a podľa toho sa už zariaď pre budúcnosť.
Ja na tie chaty chodím v podstate tiež len pre to aby som nebol až tak úplný spoločenský vyvrheľ a reku, čo budem robiť celé dni doma...