čo ja viem, poznám aj holky ktoré schudli viac ale aj tie, ktoré schudli menej, myslím, že to záleží aj od motivácie a vôli ale myslím si, že je dobré ak sa snažíš robiť niečo s tým, čo sa ti na sebe nepáči, takže už len to je úspech
Je to dosť subjektívne,ak to budeš vnímať ako úspech,tak to úspech aj bude.Samozrejme že by sa dalo dosiahnuť aj lepšie výsledky,ale v záujme zachovania pozitívneho naladenia by som to radšej bral ako úspech.Ak by si sa začala stresovať a striktne držať nejakých tabuliek,asi by to bolo skôr kontraproduktívne.
@hoperpohroma sak ale váha udávaná v kg je úplne nepodstatná,ked tá postava vyzerá dobre....mohla si 5 kg nabrat,ked si zpevnela a vyzeráš lepšie ako predtým
@jurito nvm ci som vyzerala lepsie, som spat na povodnej vahe, nic nerobim len trosku menej papam a aj tak mam relativne vypracovane lytka a stehna, brucho len trosku (a to mam aj trosku gulate ), ale som relativne spokojna
hovorim si, ze by som mala zacat cvicit aktivnejsie, ale akosi mam zaseknuty nerv v chrbte uz niekolko mesiacov a dost ma to limituje vo fyzickej aktivite, ale este ma nic neprinutilo riesit to. lol
@opi55 je to hroza. Zo 74 na 67, ano opat som rodeny matematik. Takze 7 kil. To podotykam som necvicila az tak intenzivne ako by som mohla a behat som bola len 3 krat
Ja by som nemohol začať cvičiť a chcieť ešte schudnúť úplne ja neviem dajme tomu 3-4kg.. proste ja by som svoju stravu nezmenil hoci jem same nezdravé blbosti ale proste nie! Ešte že mam metabolizmus aký mám inak by som sa už asi gúľal
Uz kilo za tyzden je uplne primerane. Hlavne si potrebujes vybudovat dobre stravovacie a pohybove navyky, lebo to potom raz-dva naberies naspat, ked si nedas pozor. Chvalim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja som z tych, co ked chceli schudnut a zacali behat a cvicit a lepsie jest, tak som do tyzdna nabrala 5 kg, cize bud rada :letim:
hovorim si, ze by som mala zacat cvicit aktivnejsie, ale akosi mam zaseknuty nerv v chrbte uz niekolko mesiacov a dost ma to limituje vo fyzickej aktivite, ale este ma nic neprinutilo riesit to. lol